Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeeséstől számítva 1-2...

Teherbeeséstől számítva 1-2 napon belül milyen tüneteknek kell jelentkezniük?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:

1-2 napon belül semminek.Az esetek 99%ának

Mikortól számolod a teherbeesést? Peteéréstől?Megtermékenyüléstől? Beágyazódástól?peteéréstől számitott 14-15 nap mulva nem jön meg ez tuti, és a pozi teszt.

2013. ápr. 8. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyennek.
2013. ápr. 8. 19:20
 3/6 anonim válasza:
Ha az ovulációtól számolod, én is ugyanebben a cipőben járok. Ma van a 3. pdo, és én is érzem, hogy feszül a mellem (de ez sajnos mindig hasonló), illetve, hogy furán fáj a hasam. Elvileg TUDOM hogy ekkor még nem lehetnek tünetek, de olyat is tudok, aki arról számolt be, hogy épp ebben az időszakban már voltak "tünetek". Nem tudom mit higgyek...
2013. ápr. 8. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden ember más...Nekem mind a 6 terhességemnél csak az 5. héttől voltak tünetek..De nem ezek a menstruációsak, amiket itt sokan írnak a gyakorin..:)
2013. ápr. 8. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
5-6. hét előtt kizárt a tünet. Nemhogy ilyen hamar. Az elmaradt menzi az első tünet. A mellfájdalom ovutól menziig természetes terhességtől függetlenül.
2013. ápr. 8. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne mondjátok hogy nincs tünet csak az 5-6 héttől. Nekem a menstruáció előtt 2 nappal olyan érzékeny volt a mellem hogy a melltartót nem tudtam felvenni, és szédültem.
2013. ápr. 9. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!