Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, ha annyira féltek a...

Lányok, ha annyira féltek a teherbeeséstől, miért szexeltek?

Figyelt kérdés

komolyan érdekel az oka.

akinek nem inge, ne vegye magára.

2013. szept. 10. 14:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

Akkor most tovább megyek kérdező!

Nem vagyok már lány, feleség vagyok és anya.

Aki egyébként szexelt jó néhány évet gyerekvállalás előtt és védekeztem, majd mikor terveztük összejött a baba, nem is tartott sokáig egyébként.

De ugye van egy gyerek. Viszont egyenlőre nem tervezünk többet, de nincs kizárva, hogy lesz még később. Akkor most mit kéne tennem? Lehúzni a rolót és évekig nem szexelni, vagy egyáltalán már nem szexelni? Ugyan már! Lehet hamar elválna tőlem a férjem és még igaza is lenne! A szex egy jó dolog, amit csinálni lehet és aki nem akar gyereket, az meg védekezik, ennyi.

Ez nem félés a terhességtől. Hanem aki nem akar még gyereket, az védekezzen, de nem aki nem akar gyereket, az ne szexeljen.

Meg hát csak olyannak feküdjünk le akitől gyereket is akarunk. Oké, most mondjuk egy nő vállaljon 25-30 éves korában gyereket. És mondjuk megismerkedik a párjával 20 évesen. Akkor 5-10 évig ne szexeljenek, mert addig nem akarnak gyereket? Rosszul közelíted meg a dolgokat, de nagyon!

2013. szept. 10. 15:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Szerinted rosszul.

És azokra gondolok, akik folyton aggódnak, hogy "ugye nem lehetetek terhes"-és hasonkó kérdésekre. Ezt nem értem.

2013. szept. 10. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Akik ilyen kérdéseket tesznek fel, azok általában nem vagy nem megfelelően védekeznek.

De a nem kívánt terhességet nem önmegtartóztatással, hanem védekezéssel kell elkerülni.

A szex hiánya feszültséget, frusztráltságot okoz. Nem egészséges évekig szex nélkül élni.

2013. szept. 10. 15:19
 14/15 anonim ***** válasza:

"És azokra gondolok, akik folyton aggódnak, hogy "ugye nem lehetetek terhes"-és hasonkó kérdésekre. Ezt nem értem."

Én sem. De itt inkább a tudatlanság játszik szerepet: sokaknak fogalmuk sincs a teherbeesés módjáról és a védekezési lehetőségekről. Csak ész nélkül szexelnek, aztán csodálkoznak, hogy terhesek.

A megoldás nem a szexmentesség lenne, hanem a megfelelő biológiai ismeretek. Mert számos kérdést végigolvasva az a benyomásom, hogy mostanában nincs biológia óra. Ami még probléma, hogy sokan azt hiszik, hogy mindent tudnak a témában, nekik nincs szükségük felvilágosításra. Szerintem meg soha nagyobb szükség még nem volt rá!

2013. szept. 10. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor most visszakérdezek: " Ha nem szeretnél meghízni miért eszel?"

Válasz: mert szükséged van az élelemre az életben maradáshoz.

Ez éppen ilyen egyszerű a Te kérdésednél is. Azért szexelünk,mert az a szex,szeretkezés is létfontosságú az életben olyan pároknál akik szeretik egymást. Persze aki nem szeretne teherbe esni az kellőképpen tesz is ellen. Mindig is vigyáztunk,de mikor már nem jött is a baba :)

16 hkm

2013. szept. 10. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!