Ha ti 45 évesen teherbe esnétek, megtartanátok a gyereket?
Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 11:52
21/28 anonim válasza:
Bővön túlléptem már 18- 28-as korszakot, megnövelt komplikáció és fogyaték lehetőségek +nem vagyok már erőm teljében sem. Ez egy 100% nem...
23/28 anonim válasza:
35 vagyok, van még 10 évem addig. a dokim szerint még 5-8 év belefér... nem hiszem, hogy azon a kettőn múlna, ha éppen addig nem jön össze.
Szóval igen, megtartanám. De azért, mert vágyott gyerek.
"Becsúszott" babát, ha úgy érezném, hogy nem tudnám megadni neki azt, amire szüksége van, nem tartanék meg.
24/28 anonim válasza:
Igen meg, nem ölném meg a gyermekemet. De mivel én el fogom magam köttetni, ilyen nem fog történni.
25/28 anonim válasza:
Mert egy benned duzzadó sejcsomó a gyermeked... javasolni kartam hogy köttesd el magad, de örömmel olvasom hogy már tervben van. A magadfajta embereknek vétek lenne szaporodniuk.
28/28 anonim válasza:
Elviekben megtartanám, persze. A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy 40 éves koromra már elkezdődik nálam is a klimax, mint ahogy a többi nőrokonomnál, tehát ha úgy vesszük, engem nem érint a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!