Ha a gyereket egyáltalán nem foglalkoztatja a szülinapja, akkor is megtartanátok 3-an tortázással?
Tegnap töltötte a 4-et de egyáltalán nem foglalkoztatja a szülinapja.Az ajándékot megkapta, de nem ünnepeltünk kimondottan, mert ovi volt ugye( most kezdte).
A hétvégén senki nem tudna jönne, mert a családból mindenki dolgozik, vagy külföldön van, párom részéről meg messze laknak, nem is nagyon tartjuk a kapcsolatot.
Szóval ha belegondolok kb anyi lenne hogy ebéd után 3-an eszünk egy kis tortát.
Van értelme?
Szerintem van!
Az én babámnak még nem volt szülinapja, mert nincs egy éves, de névnapja már volt.
Összeült a két család, ünnepeltünk, ettünk-ittunk. A szülinapján is ez lesz!
Nyilván most még nem fogja fel, de később igen! Én is úgy nőttem fel,hogy mindig megtartották a szülinapom és nagyon szerettem!
Alapvetően mi is megtartottunk eddig minden szülinapot, névnapot.
Délelőtt jöttek apámék meg a nagyszüleim, hoztak egy kis sütit, tortát ajándékot, fel lett köszöntve.Ebédre jött anyukám, tesóm meg a család közeli barátja, ebéd, nagy torta , fiam felköszöntve, ajándékozás.
De most senki nincs, apám külföldön nem köszönti a gyereket, csak tegnap írt egy üzit hogy mondjam meg neki hogy boldog szülinapot, nagyanyámat most műtötték, anyukám-tesóm dolgozik, a barátok se tudnak jönni.
Így miután mi praktikussági okokból (összekötve a kellemest a hasznossal) már oda adtuk az ajándékot, így kb annyi lenne hogy ebéd után vágunk egy tortát, fiam eszik belőle 2 falatot és megy a szobájába játszani.
Ez elszomorít. :(
Én az Oviba vinnék egy tortát, gyertyát, biztos örűlne neki, élvezné hogy mindenki neki énekel, őt ünneplik!
Valamint otthon is megtartanám, 6 szelet süti torta ként össze rakva, vagy egy kis torta, gyertya mindenképp, vagy kis tortára tehető tüzijáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!