Késő 32 évesen szülni az első gyereket? Már depressziós vagyok az miatt hogy várnom kell rá anyagi gondok és mert csak tavasszal lesz esküvő.
Figyelt kérdés
Van most egy nagyobb anyagi gondunk amit pár hónap alatt tudunk csak megoldani. Jövő tavaszra tervezzük az esküvőt és utána a gyereket. Mivel én nem akarok terhesen férjhez menni, így jövő év elejéig védekezünk. Viszont 4 éve vagyunk együtt és én már jó ideje azt érzem (kb. 1,5) éve hogy most már lehetne házasodni, gyereket vállalni. Mivel PCOS-vagyok így az sem biztos hogy egyből sikerül. Most vagyok 30 éves, párom 36 és úgy érzem öregek vagyunk/leszünk már addigra.2017. júl. 29. 18:32
21/21 anonim válasza:
Nem késő, de én a helyedben gyorsan összeházasodnék és elkezdenék próbálkozni! A polgári szertartás nem kerül semmibe, hacsak nem akarsz pucparádét! Anyagi gondok pedig mindig lehetnek, a tökéletes pillanatra várni felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!