Esküvő után kisbaba?
Figyelt kérdés
Akik esküvő előtt tudták, hogy utána szeretnének kisbabát azok mikor voltak először együtt védekezés nélkül?2015. febr. 4. 13:18
1/15 anonim válasza:
2010 nyarán házasodtunk, és 2012 tavaszán döntöttük el, hogy most jöhet a baba, minden adott hozzá.
Első hónapban összejött.
2/15 anonim válasza:
4 hónapja házasodtunk, most fogunk nekiállni a dolognak :)
3/15 anonim válasza:
Kb. 3 évvel utána. Az esküvő után kaptam egy jó állásajánlatot és be akartam dolgozni magamat, mielőtt elmegyek szülni. Így ott két év munkaviszony után jöttem el, néhány héttel szülés előtt.
4/15 anonim válasza:
A nászúton :)
De még két évet kellett várni rá.
5/15 anonim válasza:
Esküvő előtt kb. egy hónappal... a fene se gondolta, hogy egyből összejön. Esküvőn már hat hetes voltam, nem értettem, miért nem kívánom az alkoholt... Két napra rá csináltam a tesztet, ami pozi lett. :)
6/15 anonim válasza:
Már az esküvő előtti napokban sem védekeztünk, elvileg pont a nagy napon volt peteérésem. 2013 július elején volt az esküvőnk, tavaly március végén pedig megszületett a kisfiunk 😍. Nászútra már hárman mentünk.
7/15 anonim válasza:
Tavaly májusi esküvő után augusztusban kezdtünk el nem-védekezni, egyelőre ketten vagyunk...
8/15 anonim válasza:
Legelőször a nászúton nem védekeztünk, végül hárman jöttünk haza... :D
(császár közben többször rákérdezett a fog. dokim mellett lévő orvos, hogy biztosan természetes úton fogant a kicsi, nem értettem, hogy miért, aztán mondta a dokim, hogy mikor felnyitottak, akkor látták, hogy bal oldalt se petevezetőm, se petefészkem...)
Szóval nagyon jönni akart a kicsikénk :)
9/15 arika88 válasza:
2009 augusztusban esküdtünk,szeptemberben voltunk nászúton,ott megbeszéltük,hogy jöhet a baba.Októberben még megjött,novemberben pedig pozit teszteltem.2010 augusztusában született meg a kisfiunk,az első házassági évfordulót már hármasban ünnepeltük.
10/15 anonim válasza:
Mi tavaly júliusban házasodtunk össze, 7 év együttlét után - azt mondtuk, az esküvő után szabad a pálya a babának - aki azonnal be is költözött :)
Most vagyok 30 hetes kismama, áprilisra várjuk a kisfiunkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!