Mit kell helyrerakni a lélekben, hogy jöjjön a kisbaba? Jó egyáltalán az állandó rágörcsölés? Mi alakult nálatok máshogy, mikor terhesek lettetek?
Mindenki hőmérőzik, irja az együttléteket, vizsgálja a nyákját meg millió egy dolgot elkövet,hogy legyen baba, ahelyett, hogy a belső dolgaira figyelne... az ösztöneire az érzéseire...
Estem már pofára én is párszor, ne aggódjatok... de csak e hónapban jöttem rá, hogy bizony ez korántsem a fizikai dolgokról szól.
Ha visszagondoltok kedves babások, mi az, ami változott ott belül, mikor babások lettetek? :)
Én, 2008-ban 8 hetes vetélés után: hőmérő, biorezonancia, legdrágább nőgyógyász, vitaminok, ciklus.hu, homeopátiás orvos, endokrinológus, pszichológus, kineziológus. Eredmény: kapcsolat tönkremegy, ne jött a terhesség. Válás.
Új kapcsolat: 1 és fél év után döntöttünk, legyen baba. Semmi hőmérő és társai, csak szerelem. Sikerült. :)
Ez a recept.
Persze mindenki más.
Belül semmi, ugyanúgy izgultam. Sőt, a szuris hónapban - amikor végül sikerült - kicsit még feszültebbek voltunk a programozott szex miatt. Viszont előtte hosszú utat bejártunk, amíg én rendbe lettem téve hormonálisan, nőgyógyászatilag. Egy évig lazán próbálkoztunk, nem sikerült. Amíg nem voltam rendben, akár lazán, akár görcsösen csináltuk, nem sikerült.
Én a falnak mentem attól, amikor azt mondták, hogy nem kell rágörcsölni, jön majd magától. Ezt nem lehet szabályozni. Tehát én személy szerint nem voltam más belül, amikor végül sikerült. :)
*Új munkahelyre kerültem,és úgy döntöttem jegelem a témát,a 2014-es évet az új munkahelynek szentelem,meg persze úgy gondoltam életmódot váltok,mert amúgy is súlyosabb egyéniség vagyok,és ha nem jön össze,akkor januártól kivizsgálások.*
Bocsánat,az előző kommentenben kicsit kusza lett ez a mondat.
Persze, nem jó, de ha én nem görcsölök rá anno és nem tudom pontosan, hogy mikor kell együtt lennünk, tuti ma sincs még gyerekünk. Az orvosok feltették a kezüket, meddőségibe a párom nem akart menni, úgyhogy maradt a rágörcsölés részemről és a számolgatás, na meg a páromat ösztökélni a görcsölésmentes "munkára" :))
Nekem annyi változott, hogy már biztos vagyok benne, hogy teherbe tudok esni és a kistesónál sem fogom feladni egykönnyen.
Szivből gratula, akiknek összejött és azóta már van baba. :) Jó titeket olvasni!
Én már szabályosan kifordulok a "szerintetek terhes vagyok" kérdésektől is ... engem is rendesen bestresszeltek. :) Most, hogy már legyintve állok a dologhoz és csak arra figyelek, hogy mi jó nekem és a páromnak, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok és persze a kapcsolatunk is az. :) Bizom benne, hogy a babánknak is megfelelő lesz! :)
szia,mi masfel evig probalkoztunk.mindig figyeltem az ovumat,figyeltem a tuneteket.Nyaron elmentunk 2 szabira,akkor nem volt idom magamat figyelni,es mar 3an jottunk vissza
19hkm
Köszönjük szépen! :)
Kedves utolsó! Gratulálok a picihez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!