Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késő 32 évesen szülni az első...

Késő 32 évesen szülni az első gyereket? Már depressziós vagyok az miatt hogy várnom kell rá anyagi gondok és mert csak tavasszal lesz esküvő.

Figyelt kérdés
Van most egy nagyobb anyagi gondunk amit pár hónap alatt tudunk csak megoldani. Jövő tavaszra tervezzük az esküvőt és utána a gyereket. Mivel én nem akarok terhesen férjhez menni, így jövő év elejéig védekezünk. Viszont 4 éve vagyunk együtt és én már jó ideje azt érzem (kb. 1,5) éve hogy most már lehetne házasodni, gyereket vállalni. Mivel PCOS-vagyok így az sem biztos hogy egyből sikerül. Most vagyok 30 éves, párom 36 és úgy érzem öregek vagyunk/leszünk már addigra.
2017. júl. 29. 18:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Én személy szerint nem szulnem az elsőt annyi idősen.

26 voltam amikor született a Kisfiam.

Mondjuk ti ahhoz képest ügye később is jöttetek össze(ami nem baj csak mondom)

De én is azon az állásponton vagyok,ha vége az anyagi problémának akkor "álljatok neki" mert ha úgy gondolod nem is jönne össze egyhamar.

De Megkérdezhetem miért nem szeretnél várandósan házasodni?

Mi is ugy voltunk,vagyis ugy jött össze h akkor már a pocakban volt(26hetes terhes voltam).neken így is jó volt,imádtam a visszafogott szolid ruhámat :)

2017. júl. 29. 21:08
 12/21 anonim ***** válasza:
61%
Mindig sikerül meglepni ezen az oldalon. Hülyébbnél hülyébb kérdések jönnek ki. Hogy lenne már öreg egy 32 éves ? Nemhogy gyereket vállalni nem öreg, hanem semmihez. Jézusom ...
2017. júl. 29. 21:15
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
35 évesen szültem az elsőt, 38 évesen a másodikat. Elsőre és harmadikra jöttek össze. A nagyszülők egészségesek és idén mennek nyugdíjba, imádnak unokázni. Nem vagy lemaradva semmiről. A PCOS-re figyelj, szedd magad rendbe minél jobban és minden rendben lesz.😊
2017. júl. 29. 21:41
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

Ne várjatok vele túl sokat, főleg, ha nehézségek is vannak. Sajnos átérzem, nekem is ciszták vannak, pedig csak 19 vagyok. Persze, én még nagyon nem tartok a gyerekvállalásnál, de pár éven belül simán el tudom képzelni, hogy belevágunk a párommal, és a tudat, hogy nehezebben jönne össze, engem arra ösztönözne a helyedben, hogy amint lehet, hagyjátok el a védekezést. (Ha megvan hozzá a megfelelő anyagi háttér.) Nem kell rágörcsölni, csak érezzétek jól magatokat.

De azt is megértem, ha előbb el szeretne venni feleségül, csak azért a babára is gondoljatok. Sok sikert! :')

2017. júl. 29. 22:12
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem

Mindenki akkor vállal gyereket ha úgy érzi most már jöhet

Unokatesóm folyamatossan tovább képzi magát 29 éves és még van 5 éve az egyetemen mert Doktorit akar szerezni a szakmájából még neki sincs gyereke. Jelenleg dolgozik már 2 éve

Ha megvan a doktori cím bele vágnak a baba projektbe addig nem

2017. júl. 30. 07:38
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
Ezzel nincs is baj. Mindenki eldöntheti mi a fontos. De aztán senki ne lepődjön meg, ha a baba már nem jön.. Látom le lettem pontozva...hát ez van. (1es)
2017. júl. 30. 09:04
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

30fős esküvő is kb 1milla...abból lehetne adósságrendezni, és ketten besétálni a hivatalba esküdni. A gyerek 9hónapig nem kerül sokba, max terhesvitamin, kb 5000havonta.

Én nem várnék

2017. júl. 30. 11:05
 18/21 anonim ***** válasza:
77%
En azutanra akartam a gyereket mikor mar a sajat haz megvan. 29 eves voltam amikortol mar nem vedekeztunk. A haz iden meglett de gyerek meg sehol (31 multam) es nincs PCOSom... sose tudhatod mennyi ideig tart mire osszejon vagy hogy van e mas bajod PCOSon kivul (esetleg a parodnak). De tegy ugy ahogy neked megfelel, a kerdesedre valaszolva: nem, 32 evesen szulni nem keso. De ha meg el se kezdtetek, lehet leszel 36 mire osszejon. Persze az is lehet hogy a szerencsesek koze tartozol es fel-1 even belul osszejon
2017. júl. 30. 13:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem késő, de a helyedbe már nekifognék a vőlegényemmel. Pcom van nekem is, 28 évesen már egy éve próbálok terhes lenni. Én mondjuk nem sietek, van már gyerekem.

Nálad szerintem nem az van, hogy 32 évesen öreg vagy, hülyeség. Hanem, hogy még várnod kell te meg már vágysz gyerekre! Gondold el, ezzel a policisztas dologgal a legtöbb embernek sokáig tart teherbe esni! Tudnel akár még 3 évet várni?

2017. júl. 30. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Dehogy késő, pont ideális!! (Még akár egy második is belefér 40 alatt.) Itt csak az a bökkenő, hogy ezt nem lehet sajnos előre megtervezni. Azt igen, hogy mikor kezdtek próbálkozni, de hogy mennyi idő alatt jön össze, és mikorra születik meg azt nem tudhatod. Nálunk az volt megbeszélve, hogy majd ha lesz saját lakás (de már összeházasodtunk korábban) akkor jöhet a baba. Meg is vettük, de fél éve próbálkozunk már sikertelenül. Pedig olyan jól elterveztük, hogy minden rendben legyen...és egészségesek is vagyunk.

De teljesen megértelek, hogy rendezni szeretnétek mindent, mielőtt belevágtok, ez a normális. Ha meg ahogy írtad addigra a baba is sikerül, akkor az teljesen jó időzítés, egyáltalán nem vagy lemaradva. 30n

2017. júl. 30. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!