Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetség így a baba?

Lehetség így a baba?

Figyelt kérdés

Még van 7 nap a menstruációmig,az este együtt voltam a párommal védekezés nélkül.

Szerintetek lehetséges így a baba?

Valaki volt hasonlo helyzetbe?

2017. júl. 24. 14:25
 1/6 A kérdező kommentje:
Lehetséges*
2017. júl. 24. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Igen, sőt az egyik legtermékenyebb időszakban voltatok még együtt, szóval jó eséjjel terhes lettél.:)
2017. júl. 24. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Igen, sőt az egyik legtermékenyebb időszakban voltatok még együtt, szóval jó eséllyel terhes lettél.:)
2017. júl. 24. 14:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Hátha baba lesz:D

Amit még kifelejtettem hogy 31-34 naposak a ciklusaim.

2017. júl. 24. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem ebbol nem lehet. 7 nap mulva fog megjonni es a legtobb embernek ciklus nap 14e korul van ovulacioja. Ha te is beletartozol ebbe a retegbe, akkor 1 hettel ovulacuod utan voltatok eggyutt, amibol eleg kis esellyel lehet baba. Ha kesobb is ovulalsz, akkor is tul keson voltatok egyutt.

Nem akarlak letorni, van ra esely persze, csak eleg keves...

2017. júl. 24. 15:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Voltunk akkor is együtt,megszakitással..

Ez most csak igy megtörtént,nincs konkrétan tervbe még a baba de viszont ha össze jönne akkor se lenne gond :)

2017. júl. 24. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!