Szerintetek sikerűlt a baba?
Ha ennyibol tudni lehetne.....
Ha egeszseges par jokor van egyutt, a megtermekenyules eselye akkor is csak 25%. Szoval ezt senki nem fogja tudni megmondani Neked.
Egyebkent bocsanat, de felelmetes mennyi olyan no van "gyerekprojekten" aki abszolut semmit nem tud a temarol. Ez ijeszto. Minden nap van legalabb egy olyan kerdes ahol full tudatlan emberek erzik magukat kesznek arra, hogy felneveljenek egy kisembert. Tenyleg ijeszto.
Es a baj, hogy egy baba gondozasahoz ezerszer tobb jozan esz kell mint a "dugtunk ovukor, szerintetek megtetmekenyultem?" tipusu gondolkodas. Es valobam ezer bocs de kijott belolem...... mert az ilyen anyukak lesznek akik kiirjak a kovetkezoket (valos kerdesek az elmult hetekbol/napokbol):
- miert ordit? Megmertem a lazat es 32 fok! (Mi?? 32 fokos a testhoje???)
- mekkora ovis zsakot vegyek?
- hogy kell nyaralas alatt babat gondozni?(ha hiszitek ha nem, ez egy 2 eves gyerek anyjanak konkret kerdese volt mult heten!)
- a gyerekemet zavarni fogja ha nem macis ovis zsakot veszek neki?
Es ezek meg csak nem is a magatehetetlenseg legalja...ezeknel van alabb is :(
Nekem 7-én jött meg utoljára, csak mostanàban lehetett nekem is ovum, ezért csak annyit tudok mondani Neked, hogy légy türelmes! :)
De ha két naponta csináltàtok akkor nyilván összejöhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!