Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek sikerűlt a baba?

Feke-Bálint kérdése:

Szerintetek sikerűlt a baba?

Figyelt kérdés
Júli 8án megjött. Állt.4 napig tart. Júli 12-13-16 és 18-án voltam párommal. Számítás szerint 19-20 körűl van ovum. Ovu óta fáj a petefészkem és egyszer rámtört egy olyan görcs mint a mensi első napján szokott. Várható mesi augusztus első hete
2017. júl. 23. 08:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ha sikerult is azt még bőőveen nem érezheted. Turelem. Tudom nehez en se voltam mindig turelmes. De ehhez idő kell. Konkrétan 4napja volt kb ovud vagy 3.. még be sem ágyazódott.
2017. júl. 23. 08:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha ennyibol tudni lehetne.....

Ha egeszseges par jokor van egyutt, a megtermekenyules eselye akkor is csak 25%. Szoval ezt senki nem fogja tudni megmondani Neked.

2017. júl. 23. 08:11
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Hány naposak a ciklusaid? Szerintem kicsi az esélye, de nem lehetetlen. 28 napos ciklus esetén a "nagykönyv" szerint 22-én lenne peteérésed. De korai peteérés is előfordulhat. Miért teszed a peteérésed 19-20-ra? Hőmérőzől? Ovu tesztelsz? A lényeg: nem tudjuk, hogy sikerülhetett-e a baba. Nem lehetetlen, de kisebb a valószínűsége az igennek, és nagyobb a nemnek. Ez csak a következő mensikor fog kiderülni. De ha rágörcsölsz, azzal csak nehezíted a dolgod. Inkább élvezd szabadon a szexet a pároddal.
2017. júl. 23. 08:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyebkent bocsanat, de felelmetes mennyi olyan no van "gyerekprojekten" aki abszolut semmit nem tud a temarol. Ez ijeszto. Minden nap van legalabb egy olyan kerdes ahol full tudatlan emberek erzik magukat kesznek arra, hogy felneveljenek egy kisembert. Tenyleg ijeszto.

Es a baj, hogy egy baba gondozasahoz ezerszer tobb jozan esz kell mint a "dugtunk ovukor, szerintetek megtetmekenyultem?" tipusu gondolkodas. Es valobam ezer bocs de kijott belolem...... mert az ilyen anyukak lesznek akik kiirjak a kovetkezoket (valos kerdesek az elmult hetekbol/napokbol):

- miert ordit? Megmertem a lazat es 32 fok! (Mi?? 32 fokos a testhoje???)

- mekkora ovis zsakot vegyek?

- hogy kell nyaralas alatt babat gondozni?(ha hiszitek ha nem, ez egy 2 eves gyerek anyjanak konkret kerdese volt mult heten!)

- a gyerekemet zavarni fogja ha nem macis ovis zsakot veszek neki?

Es ezek meg csak nem is a magatehetetlenseg legalja...ezeknel van alabb is :(

2017. júl. 23. 08:19
 5/11 anonim ***** válasza:
1 vagyok, amugy szamit szerint nekem 14nap volt ovum. A valósagban 17-19nap. Változó volt, LH teszteltem es hőt mértem
2017. júl. 23. 08:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi az osztást :) ;) Türelmetlen vagyok nem hülye. Százmillió cikket, komit olvastam ebben a témában. Számolgatok mint barom. Nem akarok hőzni se ovu tesztezni mert nem akarok rágörcsölni. Nekem a naptár módszer megfelel mert az talán nem annyira stresszel. Próbálok nyugodt maradni de nem tudom az izgatottságomat féken tartani. Nem azt kérdeztem "ha lenyelem a pasim spermáját teherbe esek" bolond tini vagyok. Felnőtt érett nő aki nagyon szeretne babát és izgul. Az oltogatás nem kell köszi.
2017. júl. 23. 08:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Sok sikert és kitartást, remélem hamarosan összejön a pici!:)
2017. júl. 23. 08:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz hőmerőzni ( ami amugy a legjobb megtudod rendes ovud van e ha van egyaltalan..) de millió cikket es "komit" elolvastál. De nem gorcsolsz ra, nem .. "csak" számolgatsz mint egy barom? Megis mit szamolsz mikor fogalmad sincs arról vN e ovud. Ez kesz
2017. júl. 23. 08:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem 7-én jött meg utoljára, csak mostanàban lehetett nekem is ovum, ezért csak annyit tudok mondani Neked, hogy légy türelmes! :)

De ha két naponta csináltàtok akkor nyilván összejöhetett.

2017. júl. 23. 11:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem mit számolgatsz, ha nem m3red a hődet. 2-3 után kiderülne mikor van ovud, kbra be tudod lőni előre is jó esetben. Ha nem tankönyvi 28 napos ciklusod van 14. napi ovuval akkor tök felesleges.
2017. júl. 23. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!