Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan közetetk akinek...

Van olyan közetetk akinek nehezen jött a baba de mégsem. Ment orvoshoz aztán végre sikerült?

Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 10:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia 7 után sikerült és nem voltam orvosnál kivizsgáláson most a kistesót várom kis korkülömbséggel. Mióta próbálkoztok?
2017. júl. 4. 10:46
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Semmi értelme nem orvoshoz menni, mert azt kockáztatod, hogy a büdös életben nem lesz gyereked. Tízmillió féle probléma gátolhatja a teherbeesést, hidd el, hogy számodra teljesen irreleváns, hogy másnak hogy volt.
2017. júl. 4. 10:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Lassan 1 éve probálkozunk
2017. júl. 4. 10:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi másfél évig próbálkoztunk.Egy hónappal a terhességem kiderülése előtt költöztünk,így munkahelyet is váltsnom kellett.Mivel új helyre mentem,úgy voltam vele,hogy próbálkozunk tovább,de nem teszünk más lépéseket.Ez május elején volt.Úgy döntöttem,az új munkámrs koncentrálok,és ha januárig nem történik semmi,akkor orvoshoz fordulok.Rá kb.két hétre pozitívat teszteltem.Azóta már két és fél éves a lányunk.Most tervezzük a tesót.
2017. júl. 4. 11:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Másfél év után ahogy elmentem orvoshoz a problémámmal, megfogant a baba.... Szóval már abban a hónapban. Vizsgálat pedig csak általános nőgyógyászati volt addig...
2017. júl. 4. 11:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősömmel így volt. Kilenc évig vártak, nem mentek el orvoshoz. Én nem bírtam volna eddig, nem is akartam volna.
2017. júl. 4. 11:17
 7/13 anonim ***** válasza:
48%
6 évet váratott magára a gyerkőc, most 19 hetes, épp szétrúgja a hasfalam. :D Mindketten úgy gondoltuk, nem szeretnénk beleavatkozni ebbe, mert ajándéknak tartjuk a gyermeket. Ha nem jött volna magától, akkor örökbe fogadunk.
2017. júl. 4. 11:19
 8/13 anonim ***** válasza:
75%
miért nem akarsz orvoshoz menni? lehet egy kis probléma okozza az egészet amit egy hónap alatt meg lehetne oldani.
2017. júl. 4. 11:22
 9/13 A kérdező kommentje:
Mostmár menni fogok. Eddig reménykedtem higy sukerül anélkül is.
2017. júl. 4. 11:56
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
2 év alatt sikerült a baba és nem voltunk dokinàl! De, nem azért, mert féltünk volna, vagy nem akarunk beavatkozni a természetbe, hanem az oka a költözés. Vagyis külföldön éltünk már egy jó pár éve, és tervbe volt, hogy visszajövünk Mo-ra lassan. El kellett dönteni, hogy hol kezdünk neki a vizsgàlatoknak.
2017. júl. 4. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!