Van olyan közetetk akinek nehezen jött a baba de mégsem. Ment orvoshoz aztán végre sikerült?
Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 10:41
11/13 anonim válasza:
Én sem vártam meg az egy évet. Sajnos vagy inkább szerencsére ismerem annyira a testem, hogy tudjam, mikor van baj és mikor nincs okom aggódni. Nekünk mikor az 5.-6. próbálkozás után sem jött össze, elmentem hormonvizsgálatra és páromat is elküldtem spermiogramra. Ahogy az várható volt, szuper eredményeink voltak. Viszont így már sejtettem, hogy a dolog fizikai eredetű lesz és nem fogadtam el a "ne stresszelj rá", " ne gondolj rá, mert azért nincs" tipusu válaszokat. A szív alakú méhem miatt felkerestem egy elismert szakorvost aki azonnal hysteroskopiat javasolt es már meg is mutottek. Szóval ha egészségesnek érzed magad és mégse jön össze, nyugodtan vizsgáltasd ki magad. Max. kiderül hogy más a probléma...mint nálam.
12/13 anonim válasza:
6 honapig probalkoztunk eredmenytelenul. Elmentem orvoshoz,aki megallapitotta,hogy nincs minden menstruacional peteeresem,mert a petevezetekem tele van meg nem erett tuszokkel,ami neheziti a teherbe esest. Gyogyszeres kezelest ajanlott (peteerest segito gyogyszer),illetve kozolte,ha a gyogyszer nem segit,akkor mutettel megtisztitjak a petevezeteket. Nagyon elkeseredtem,h nehezen eshetek teherbe, egyeb okok miatt a gyogyszeres kezeles nem tudtam elkezdeni. A vizsgalat utan 1 honappal teherbe estem termeszetes uton!!!! Mindig van remeny!!!
13/13 anonim válasza:
Nekünk a 11. hónapban fogant meg a baba, pont 3 hét múlva mentem volna orvoshoz hormonsort kérni, a férjem pedig ment volna spermavizsgálatra. Szerencsére a héten megyek orvoshoz, most már ultrahangra..:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!