Mensi előtt 4-5-6 nappal nagyon fájó, duzzadt mellek, aztán elmúlik a fájdalom a 13. dpora? Lehet mégis baba?
Szerdára nem várom. Múlt héten csüt-péntek és szombat hatalmas, duzzadt, meredező és fájó mellbimbóim voltak, fokozatosan elmúlt az érzékenység vasárnap és ma.
Volt valaki, akinek csak 1-2 napig volt érzékeny a melle, és utána elmúlt, és mégis baba volt?
Vagy akinek érzékenyek votlak a mellbimbói, azoknak folyamatosan erősödött?
Nekem is ezek a tüneteim voltak. Szinte biztosra vettem, hogy terhes vagyok, de megjött. Ebben a ciklusban megértettem, hogy az a biztos, ha nem jön meg. A menstruáció előtti jelekre nem lehet adni, mert jól be tudna csapni, főleg ha figyeljük magunkat.
Viszont szurkolok, hogy baba legyen :)
Én is remélem, hogy baba lesz :)
Igazából gondolom ha nem lenne semmi, akkor is lehetne baba, mert nem mindenkinek van tünete mensi előtt. Ovus fájdalmam is szokott lenni mindig, most meg azt sem éreztem meg, hogy 3 jókorára nőtt tüsző megrepedt, pedig hát sima ciklusban is szoktam görcsölni ovukor.
Nehéz ez a várokozás, el kellene foglalnom magam, de nehézbármi másra koncentrálni.
Már nagyon szeretnénk, és mivel nem természetes úton próbálkozunk, hanem inszeminációval, nem igazán tudok megfeledkezni a dologról, bár megfogadtam, hogy ennél az inszeminációnál nem hőmérőzök és nem tesztelek csak a kiírt napon. Viszont az önmonitorozás olyan, hogy akaratlanul is csinálom, reménykedünk.
Most 3 tüszőm is versenybe szállt, és remélem legalább az egyik már szépen fejlődik, gyarapodik itt belül.
5-ÖS, miből gondoltad hogy terhes vagy?
Én mint írtam, nincs tünetem, reményem van, meg pozitív hozzáállásom, hitem, de nincs sem mellfeszülés, sem mindjártmegjön érzés, görcsölgetés hol van, hol nincs, mint a mesében.
Nekem 15. dpo-n tuti kell, hogy mutassa a teszt, mert inszeminációnk volt, neked valószínüleg azért csak nem várt után mutatta a teszt, mert nem akkor volt ovud, mint gondoltad.
Hmm, majd kiderül, hogy nekem hány csíkor lesz a tesztem, nagyon remélem, hogy 2 csík lesz rajta végre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!