Az ovus fájdalom az ovuláció napján érezhető vagy 1-2 nappal előtte?
Aznap szabadul ki a petesejt amelyik nap ovus fájdalmat érzek?
Mai nap érzek ovus fájdalmat,akkor ez azt jelenti hogy ha csak holnap este tudunk együtt lenni akkor az már késő?
Szerintem erre senki nem tudja a választ. Max, ha a fájdalomkor egyből ultrahangoznának. Én, ha tippelhetnék azt mondanám, addig fáj míg feszít tehát míg nem reped meg a tüsző, és ha megreped elmúlik. De ez csak tipp. Szóval azt mondanám, ha ma fájsz akkor a holnap még pont tökéletes lehet. Érdemes lenne ovutesztelni az még közelebb vihet a megfejtéshez :D Pozitív ovuteszt után 16 órán belül reped meg a tüsző.
remélem picit segítettem. Minden jót!
Neked kell kiismerned. Nekem akkor, amikor pozi az LH teszt de neha ugy faj h ülni és sexelni sem tudok.:)
Masoknak elotte való nap van , vagy másnap amikor a tuszo megreped es feszít a folyadék. 1-2 hónapig erdemes ovutesztelgetni h mikor van ovud igy utana tudni fogod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!