Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek száradási csíkok vagy baba?

Ezek száradási csíkok vagy baba?

Figyelt kérdés

[link]

Elég rosszul látni képen, de kicsit lilás színűk van, nem szürkék. Már sok x-epil tesztet csináltam, de nekem soha nem voltak rajta csíkok, semmilyenek.

Egy patikás teszt viszont teljesen negatív lett.

Most ilyenkor mi van?

2017. júl. 22. 10:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Ilyen tesztem volt 9 dpon. Ma vagyok 6+0 :) sztem pozi
2017. júl. 22. 10:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Pozi :)
2017. júl. 22. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A patikás lehet, hogy kevésbé érzékeny. Tesztelj néhány nap múlva.

Drukkolok!

2017. júl. 22. 10:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A patikás teszt milyen volt? Mivel az X-Epil egyáltalán nem sorolható az érzékenyek közé, és a patikás meg tök negatív lett, akkor sanszos, hogy ezek csak száradásik. Vegyél egy érzékenyebb tesztet, Predictor, Clearblue, Facelle és kiderül. Drukkolok!
2017. júl. 22. 11:21
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Ebből még baba is lehet :)

De na.... a száradási csík nevében benne van, hogy száradás után jelenik meg. Azért legalább 10 perc kell neki míg megszárad, ha 5 percen belül ott volt akkor biztos, hogy csík, de még nagyon halványka. Mikorra nem várod? Nekem 4 nappal nem várt előtt volt ilyen.

39hkm

2017. júl. 22. 11:28
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom, milyen a száradási csík, nekem nem volt még soha, ami negatív, az hófehér volt. De ezek picit lilásak.

Első válaszoló, neked hány nap múlva lett erősebb a csík?

2017. júl. 22. 11:53
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Nekem másnapra de én 10es tesztet használtam. 3 napra ra már gyonyoru volt😊😊 neked is ugy lesz
2017. júl. 22. 11:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem sok ilyen xepil tesztem volt, rögtön kijött, és nem voltam terhes sajnos...

Mikor kétszer az voltam, ennél egyértelműbb volt, így ezt eddig inkább negatívnak venném a helyedben, és megprobálnék más fajtát!

2017. júl. 22. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:
az x epil nekem mindig ilyen lett. ez szerintem negatív.
2017. júl. 22. 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Rajta van a teszten Meddig kell a vizeletben tartani és utana mennyi ideig látható az eredmény.ha betartottad akkor nem lehet száradási csík szerintem....
2017. júl. 22. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!