Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudom, hogy felkészülte...

Honnan tudom, hogy felkészültem az anyaságra?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem, már nagyon jöhetne a baba. Milyen jó lenne babásnak lenni, és gondoskodni róla.

Máskor viszont nem akarok, mert lemondásokkal jár.

Bocsi Mindenkitől a hülye kérdésért, de nem tudom miért van ez így. Más is átélte ezt?

Köszönöm a válaszokat!

2008. okt. 18. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

most le fognak pontozni, de szerintem nem lehet felkeszulni.. huszonegy hetesen vagyom ra mar, hogy kibujjon.. elolvastam mindent, megis tudom, hogy meglepetesek fognak erni, amitol halalra fogok remulni.

ismerosoknel egy huszeves lany megkerdezte az anyukajat, hogy "anyu, engem is annyira vartal, mint ő a babajat?" nagyon nagyon aranyos volt, szoval szeretem nagyon a pocaklakom, és szerintem ez latszik is, es naponta orakat toltok mindenfele dolgok olvasasaval..de nem, egyaltalan nem vagyok felkeszult.

amugy ertem mire gondolsz, rosszabb pillanatokban maganyos vagyok, es ugy erzem elvette az eletem, (nem a baba, hanem maga a terhesseg), nincs hastanc, nincs elboklaszas, nincs nehanapjan koktel, nincsenek kocogasok, nincs semmi... de ez nem igy van, en vettem el magamtól, nem a terhesseg, mert vigyazok, es ezt az idot el tudom kolteni massal, pl utanaolvasok mindennek.

meg ez hormon dolog, a termeszet gondoskodik, ha terhes leszel, megvaltoznak a hormonjaid, es a baba fog a kozpontba kerulni.

huh, remelem sikerult valaszolni

2008. okt. 18. 11:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet felkészülni az anyaságra,ha meglesz a pici akkor törik elő az anyai ösztön.Szerintem mindenki elbizonytalanodik hogy tényleg itt van e az idelye a gyermekvállalásnak,de amikor megszületik nem bánja meg,mégha lemondásokkal is jár.
2008. okt. 18. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha már vágysz rá, hogy gondoskodj róla, felelj érte, és emellett kész vagy lemondani dolgokról, akkor már megtetted, amit lehetett, és készan állsz az anyaságra!
2008. okt. 18. 11:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat, tényleg sokat segítettek vele!

Szép napot mindenkinek!

2008. okt. 18. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos erre nem lehet felkészülni, még úgy sem, hogyha elolvasod a létező összes erről megírt könyvet, tapasztalatból mondom. Mert ahogyan az első hozzászóló is mondta érhetnek meglepetések.
2008. okt. 18. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én is feltettem már magamnak néha. De tudom hogy erre nem lehet felkészülni 100%-an. Annyit tudok már hogy nagyon szeretnék pocaklakót, szeretném már büszkén viselni a babás pocit és utána meg magamhoz ölelni. Pedig félek a szüléstől is. Szerintem normális hogy így érzel hisz egy babával megváltozik az életed. Ne aggódj, aki már elgondolkodik ezen a kérdésen és azon hogy "jó anya lesz-e" akkor ott már minden rendben van!

Szorítok hogy nálatok is hamarosan jöjjön a gólya!

Egy babára váró!

2008. okt. 18. 22:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves "Babára váró"! Nagyon jól estek a szavaid, és azért - bevallom őszintén - örülök, hogy más is van ezzel így. Legalább nem vagyok egyedül. :) Köszönöm szépen, hogy megnyugtató szavakat írtál!

És KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER MINDENKINEK!!!!

2008. okt. 19. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!