Szerintetek lehetek terhes? Mi történik velem? Mire utalhatott a görcs?
Ma vagyok a 27. napnál, itt lenne az ideje a menszesznek. Kedden és szerdán arra ébredtem, hogy fáj a derekam, görcsölök, de nem jött meg. Mára elmúltak a görcsök, de a teszt sajna negativ lett. Sokszor szurkál a hasam mindkét oldalon, és már egy ideje fuffadt a hasam is!
Köszönöm a válaszaitokat!
Szia!
Sajnos ma megjött,vagyis inkább barna folyás.Nem tudom,hogy átvált-e igaziba!Bíztam benne,hogy most összejött a baba,de úgy tűnik,hogy megint nem sikerült.Fáj a derekam még mindig,de nem olyan nagyon,meg a hasam is fájdogál,de az sem annyira,mint amennyire ilyenkor szokott!Remélem Nálad baba van!!!

Sziasztok!
Na, hogy én is bekapcsolódjak, én is így kezdtem, jobban mondva görcsöltem, puffadtam, barnáztam mikor meg kellett volna jönnie, és most meg van a 3.k pozitív tesztem is.Kedden lesz belőle doki, de amúgy is érzem hogy baba lesz(megérzés féle)+ tapasztalat.
Hogy barnázol még akármit is jelenthet, ne add fel!!!
2 korábbi terhességemnél nekem is volt.NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK, hogy BABA legyen!!!!!!
Szia!
Sajnos ma már rendes vér jön, de nem darabos,és nem is görcsölök. Nem vagyok elkeseredve! Gondoltam elmegyek orvoshoz,hogy vizsgáljon meg, minden rendben van-e?! Ez volt a 4.hónap,hogy nem sikerült!
Köszi mindent!

Szia!
A tegnapi 10:51-es vagyok. Sajnálom, hogy most nem sikerült. Azért próbálj meg nem nagyon elkeseredni, nekünk az első baba 6 hónap után a második pedig a vetélés után szinte pontosan egy évre jött össze. Kitartás. Amúgy a doki jó ötlet, ha más nem megnyugtatásnak. Szurkolok Nektek!
Sziasztok!
Ismét itt vagyok, mert megint van bennem egy kis bizonytalanság! Kb.2 napig volt rendes a vérzésem,utána már csak barnáztam. Állandóan puffadt a hasam,iszonyatos étvágyam van (már a kolleganőim nem bírják nézni, letiltottak a kajáról):), nagyon sokszor van hányingerem! Ha nem vagyok terhes, mi okozhatja ezeket a tüneteket? Volt már így valaki?
Szia! Én is hasonló cipőben járok... A múlt ciklusban a megszokot 28-30 nap helyett 41-re jött vmi! 2 napig durván megvolt, aztán ahogyan Te is írod csak barnázás!
Azóta már 4 tesztet csináltam, de mind negatív lett! A derekam le, a hasam meg szétszakad!!!
Jövőhéten én is dr.-hez készülök, neked is ezt ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!