Beágyazodás peteéréstől hány napra rá történik, ha megtermékenyül a pete?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 20:12
2/10 anonim válasza:
nem kb 1 hét a teljes beágyazódásik.
a 10-14 nap meddigre a hormon szint akkora hogy a teszt kimutassa.
A peteéréskor megtermékenyül a pete majd elkezd tovább vándorolni a méh felé ami 3-4 nap majd további 3-4 nap míg teljesen beágyazódik és még jó pár nap mire a teszt kimutatja.
3/10 anonim válasza:
Ovu után leghamarabb 12. napon tesztelj, mert a megtermékenyülést követően a beágyazódás a 7. napon kezdődik, és a 12. napon fejeződik be. Utána kezd termelődni a hcg, amit kimutat a teszt. De a legtutibb, ha megvárod, hogy késsen.
4/10 A kérdező kommentje:
Az ahelyzet hogy késobb volt peteérésen és keddre nem várom de az csak egy hét a peteéréstol!
2011. aug. 7. 20:24
5/10 anonim válasza:
Figyi ha sikerült akkor már nem fog megjönni,és az már jó jel :)
6/10 anonim válasza:
Nekem pont a mensi napján volt egy pici pecsét. Azt hittem mensi, de az volt a beágyazódás.
7/10 A kérdező kommentje:
2011. aug. 10. 07:44
8/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Már a teszt kimutatná ha van baba! Drukkolok!
9/10 anonim válasza:
Ma lehetsz kb. a 8-9. dpo-n.Ha biztosra akarsz menni (valamint kibírod), akkor várj még 4-5 napot és akkor tesztelj.
10/10 anonim válasza:
Osztom az utolsó véleményét! Szerintem szombatnál hamarabb nem érdemes tesztelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!