Segítség! Mi történik most? Volt már ilyen másnál?
Háát... ez sok minden lehet. tudok olyanról, akinek majdnem végig megvolt (barnázás, kevés vér) a terhessége alatt, az orvos meg széttárta a kezét, h "van ilyen".
De azért ne éld bele nagyon magad, mert olyan "vetélés" is lehet, amia beágyazódás után történt meg.
(Sok nő észre sem veszi h "terhe"s volt éppen ezért)
A teszt talán segíthetne, 3-4 nap múlva reggeli első pisi!
Ha rendesen megjött, akkor valószínűleg nincs baba, csak LEHET hogy volt. Én most csinálnék egy tesztet, ha az akár halvány +, akkor azt bizonyítja hogy volt ott valaki, csak nem tudott megtapadni.
Egyébként gondold át, hogy szeretnéd-e ezt igazán tudni, mert nem biztos, hogy érdemes ezzel "kínozni" magad. Inkább feküdjetek neki a következő hónapnak.
Szia!
Nekem is mindig pontos és barnázás nélküli ciklusaim voltak. Ahogy elkezdtünk próbálkozni a babával,rögtön az első hónapban a mensim elött 3 napos barnázásom volt. Ez folytatódott a következő hónapokban is. Nem értettem mi van,fura volt és érdekes,hogy azóta történik így,amióta babát akarunk. Ajánlották a barátcserjét,hogy az rendbe teszi a ciklust,de vigyázni is kell vele,mert ha sikerül a teherbeesés,már nem szabad szedni. Elkezdtem szedni a 4-dik próbálkozós hónapban,plussz peteérés után elkezdtem inni a palástfűteát. Abban a hónapban pozitívat teszteltem,idén februárban szültem.
Szóval még most sem tudom,mi volt az pontosan, de gyanítom , hogy volt összefüggés aközött,hogy elkezdtünk próbálkozni és akkor kezdtem barnázni is.
A te eseted azért még nem olyan gyanús,lehet szimplán stressztől vagy ilyesmi...figyeld ezeket a dolgokat,de ne görcsölj a babára!
Ikres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!