Mi történik? Miért a régi kérdések jönnek most előre? Másnál is így van?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 15:38
1/13 anonim válasza:
Van egy uj funkcio, a regi, (hasznos) valasz nelkuli kerdeseinket "kiemelhetjuk", tehat megint a kategoria elejere ugrik, es 36 oran keresztul ottmarad.
2/13 A kérdező kommentje:
és akkor az új kérdéseket hol tudom elolvasni?
2009. júl. 11. 15:46
3/13 anonim válasza:
A kérdések mellett van a kérdőjel, és amit előrehoztak az olyan szürkés színű, amelyiknél meg kék az az új kérdés... Menj lefelé és megtalálod :) Nekem nem tetszik ez az egész :(
4/13 anonim válasza:
Azt is olvasd el, mi a 3 a tied előtt lévő kérdés a GYIK-ben.
6/13 anonim válasza:
Az első hat kérdés lesz ilyen mindig csak, azt írták. Szerintem ki lehet bírni, átugrod, ha nem tetszik és ott vannak az újak. Már bocs, de nekem is volt olyan kérdésem, amire nem kaptam egyetlen egy választ sem, és örülök, hogy megint megkérdezhetem. Gondolom, aki itt morog, hogy neki nem tetszik, annak nincs ilyen, különben tudná milyen rossz érzés.
7/13 anonim válasza:
Szerintem is idegesítő..Én csak azért sem válaszolok rá, ha egyszer kevesen vagy senki nem válaszolt ezekre a kérdésekre, annak biztos megvan az oka.Nem?
8/13 anonim válasza:
utolsó vagyok.Nekem se válaszoltak sok kérdésemre, de én azt hagyom a fenébe..
10/13 anonim válasza:
Szerintem azért idegesítő,mert sokan olyan kérdést rakatnak vissza,ha észrevettétek,amire legalább 6 válasz érkezett.
Én is rakattam előre kérdést,amire csak egy ˝nemtudom˝ volt a válasz,de így sem írt rá senki.
Szóval én feleslegesnek tartom.Ennyi erővel írja ki újból a kérdést,és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!