Hysteroscopia műtét a debreceni klinikán hogyan zajlik. Mi történik a klinikára érkezés után, a műtőbe bódulás előtt?
Ébredés után, ill. köv. napokban hogyan éreztétek magatokat, mire kell számítani.
Halálosan félek az altatástól. és a műtő gondolatától is. Még csak hasonló helyzetben sem voltam eddig.
Engem ugyan nem Debrecenben műtöttek, de elmesélem a tapasztalatokat:
A műtét előtti napon kellett befeküdnöm a kórházba, délelőtt megvizsgáltak, du. kaptam hashajtót, és már nem vacsizhattam, éjféltől nem ihattam. Délelőtt volt a beavatkozás. Betoltak a műtőbe, kaptam egy vénás altató szurit, amitől bekábultam, aztán elém raktak egy oxigén maszkot, attól rögtön elaludtam. Ez csak felületi altatás, nem kell félni tőle. A szobában tértem magamhoz,enyhe mensis görcsöt éreztem, a nővér az infúziómba azonnal nyomott fájdalomcsillapítót, jobban is lettem. A hasam utána már nem fájt, de kb. 4 napig rózsaszínes vérezgetés volt. Ez normális. Nem kell félni tőle, nem egy nagy dolog :) Illetve más a helyzet, ha találnak a méhben valamit, amit meg is csinálnak. Nekem csak diagnosztikai céllal csinálták, és minden rendben volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!