Epekő műtét után (laparos) mennyi idővel állhatunk neki a kistesó fogantatásának?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi időt kell várnunk a műtét után,hogy újra terhes lehessek.A sebész 1 hónapot mondott csak,a nődoki 3-at (de a sebészre bízta),a védőnő 6 hetet:))).Nagyon szeretnénk már kistesót,de elkapkodni sem szeretnénk.
Volt valaki ugyanígy esetleg?
2011. júl. 29. 12:20
1/2 anonim válasza:
Petefészekciszta műtét laparoszkópiával -> 6 hetet kellett várnunk.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a 3 időpont közt nincs nagy különbség :) nekem is volt epehólyag műtétem, akkor volt a kisfiam 4 hónapos és szopizott még, úgyhogy nem sok időm volt regenerálódni. A helyedben 4-6 hetet várnék és ahogy épp esik a peteérésed...hátha pont elsőre össze is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!