Ti elmennének ma a strandra ha valószínűnek tartjátok hogy terhesek vagytok?
Figyelt kérdés
Ma vagy holnap kellene megjönne, de elképzelhető hogy terhes vagyok. Van egy halvány pozitiv tesztem, meg több testi jelem is van. Persze lehet megjön, lehet kémiai terhesség. Viszont nem tudom pl a hideg-meleg víz nem lenne e most rossz, ha mégis megmaradna a terhesség. Régen meleg vízbe feküdtem mikor nehezen jött meg a mensim. A hideget meg nem kedvelem, elég fázós típus vagyok 😊 Szóval ti hogy döntenének? Vagy álljak hozzá úgy a dologhoz mint sokan mondják, ha el akar menni úgy sem maradt volna meg. De ez nem felelőtlen dolog lenne? Vagy csak én parázom túl ezt???2017. júl. 8. 06:57
11/11 anonim válasza:
Én dokim azt mondta a 28-32 fokos víz rendben van, de alatta-felette nem ajánlja.
Azt mondta pl nyugodtan menjek Balatonba, a déli parton bőven be lehet menni, mert elég sokat kell besétálni, hogy magas legyen a víz. azt mondta a hasam már ne érjen bele, ne kockáztassunk, mert még csak 6 hetes vagyok és volt már vetélésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!