Ti elmennének ma a strandra ha valószínűnek tartjátok
hogy terhesek vagytok?
Figyelt kérdés
Ma vagy holnap kellene megjönne, de elképzelhető hogy terhes vagyok. Van egy halvány pozitiv tesztem, meg több testi jelem is van. Persze lehet megjön, lehet kémiai terhesség. Viszont nem tudom pl a hideg-meleg víz nem lenne e most rossz, ha mégis megmaradna a terhesség. Régen meleg vízbe feküdtem mikor nehezen jött meg a mensim. A hideget meg nem kedvelem, elég fázós típus vagyok 😊 Szóval ti hogy döntenének? Vagy álljak hozzá úgy a dologhoz mint sokan mondják, ha el akar menni úgy sem maradt volna meg. De ez nem felelőtlen dolog lenne? Vagy csak én parázom túl ezt???
Szökőévente járok csak strandra, nem lételemem, szóval egy ilyen miatt simán kihagynám, nem fájna.
2017. júl. 8. 06:59
2/11 anonim válasza:
En nem mennék medences helyre akkor már inkább a termeszetes viz. Bar van otthon medencénk, ami tisztított , klórozott , algamentes. Abba 2 -3 naponta belemegyek! Persze eddig csak 2x voltam vagy 3x es csak annyora h felfekudtem a napozómatracra es utana lubickoltam fel.orat h lehutsen magam
2017. júl. 8. 07:00
3/11 anonim válasza:
Igen, túlparázod. Van aki baba nélkül sem megy bele, mert tart a fertőzéstől, más meg pocakkal is belemegy, mert nem tart tőle.
De ha te attól vagy nyugott, hagyd ki. A lényeg, hogy a saját legjobb belátásod szerint tégy.
2017. júl. 8. 07:00
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenkinek megy a zöld pipa! 🙂
2017. júl. 8. 07:18
5/11 anonim válasza:
Én is mára vagy holnapra nem várom a mensim.
Mi is tervezzük a strandot mert a fiam nagyon szeretne elmenni,de nálam is jöhet számításba terhesség,és ha az vagyok akkor tuti kihagyjuk!
2017. júl. 8. 07:31
6/11 anonim válasza:
Én strandoltam terhesen, orvost is kérdeztem, aki vizsgált, azt mondta, egész nyugodtan menjek természetes vízbe, ha lehet. Nekem ezt fontos volt tudnom, mert a lételemem a víz, a fürdés, az úszás nyáron. Ha nem muszáj, nem hagyom ki semmi pénzért.
Szóval neked kell döntened, ebben az esetben a saját érzéseidre hallgass (legalább, míg orvos nem látott).
2017. júl. 8. 07:37
7/11 anonim válasza:
Hideg-meleg vizet irsz, szoval gondolom medences strandra mennel. Na oda nem mennek, eleve terhesen csak a termeszetes vizeket ajanljak mert a strandmedenceben barmilyen fertozest ossze lehet szedni, ilyenkor kiszolgaltatottabb a szervezet. Meleg vizet meg abszolut hanyagold, verboseget okoz. (gyogymedence, melegvizes jacuzzi, thermal viz, stb.)
2017. júl. 8. 07:43
8/11 anonim válasza:
Voltam koraterhesen, semmi bajom se lett (mondjuk szerencsés vagyok, itt vagyok 40 felett, még soha semmit nem szedtem össze se strandon, se máshol).
2017. júl. 8. 08:02
9/11 anonim válasza:
A sógornőm volt úgy strandolni hogy még nem tudta hogy terhes.
Össze is szedett jó kis gombás fertőzést,Canestent is használt..igaz az embriónak nem lett baja,de lehetett is volna úgy gondolom!
2017. júl. 8. 08:47
10/11 anonim válasza:
Természetes vízbe bemennék, de én amúgy sem vagyok hajlamos a fertőzésekre (sosem volt hüvelygombám vagy bármilyen más gyulladásom). Ha hajlamos lennék az ilyen típusú fertőzésre, tehát már többször nehezen lehetett volna kikezelni belőle akkor biztos h nem mennék terhesen strandra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!