Nemrég a barátom megujjazott és mivel előtte ment wc-re valószínűnek tartom hogy került ondó a kezére és most félek ha az bekerült a méhembe, lehet terhes vagyok! Félek! Most terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Mostanában kell megjönnie és ha nem jön meg az akkor azt jelenti hogy tényleg terhes lettem? Ilyen esetben is szedhetek aktus utáni tablettát?2008. szept. 12. 20:42
1/21 anonim válasza:
Hát a barátodnak azért kezet kellett volna mosnia wc használata után (pláne mivel utánna megujjazott). De am lehet h kezet mosott nem? Inkább kérdezd meg tőle. Egyébként ennyi miatt nem valószínű hogy terhes lennél. Ha pedig azon izgulsz mikor jön már meg, akkor előfordul hogy késik! Szóval ne pánikolj!
2/21 anonim válasza:
ennyitől nem lehetsz terhes, nem árt eszedbevésni, hogy megkiméld magad és a párod a felesleges aggodalmaktól
3/21 anonim válasza:
ja, megint a második válaszoló vagyok. Szóval lapozgasd sokat azt a biológia könyvet, mert tényleg hasznos:) Az aktus utáni tablettát, eseményi utáni tablettának hivják. Ezt a szót használd mától kezdve különben beégsz nyilvánosság előtt. Ha idegeskedsz nem fog megjönni. Esemény utánit meg nőgyógyász ir fel, és csak az eseményt követő 3 napon belül lehet bevenni
4/21 A kérdező kommentje:
Köszike:)
2008. szept. 12. 21:03
5/21 anonim válasza:
a fiú,a hiedelemmel ellentétben,nem ondót pisil..
6/21 anonim válasza:
Ha csak pisilni volt akkor hogy került ondó a kezére? Na meg nem szokott kezet mosni sem?? Durva.
7/21 A kérdező kommentje:
A pisiben is található kis mennyiségű ondó, a wc-re meg nem követem szal nem tuom mit csinált, az egy dolog h ő azt állította h azért megy...
2008. szept. 12. 21:31
8/21 anonim válasza:
Tényleg nem ártana legalább ennyire ismerned az anatómiát, mielőtt belevágsz a szexuális életbe. Ez baromi gáz, h ujjaznak, de még ennyit sem tudsz.
9/21 A kérdező kommentje:
Ujjazás közbe nem gondolok az anatómiára.
2008. szept. 12. 21:42
10/21 anonim válasza:
Az anatómiát legalább alapszinten tudnod kéne, és akkor nem kellene ilyet kérdezned. Menj el dokihoz és irass fel tablettát, ha annyira akarsz szexelni (bár nem sokat tudsz róla). Akkor legalább biztos nem leszel terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!