16L-vagyok. Ha egy medencébe ondó kerül és én abban a medencébe bele megyek akkor meg van az esély arra, hogy terhes leszek?
Figyelt kérdés
KOMOLY válaszokat lédszíves2011. jan. 6. 17:11
1/18 anonim válasza:
Szerinted majd odaúsznak hozzád,be a bugyidba, onnan végig fel benned?
2/18 anonim válasza:
Terhes leszel, meghalsz, kész, vége...
3/18 anonim válasza:
Egyszer olvastam, hogy egy 13 éves kiscsaj nyaralt Törökországban vagy hol az anyjával, és a szállodához tartozó medencében fürdött, aztán terhes lett. Aztán az anyja beperelte a szállodát, hogy a gyereke az ott levő spermától lett terhes..:S
4/18 anonim válasza:
Én meg azt olvastam, hogy Pistikét elrabolták a földönkívüliek, átoperálták nőnek, és megtermékenyítették :s
5/18 anonim válasza:
Hát ha lenne egy olyan okos életképes sperma talán lehetséges de elég kicsi az esélye hogy éppen ott legyen egy egyébként sem hiszem hogy birják a klóros vizet mindentől könnyen elpusztulnak
6/18 anonim válasza:
nahm hogy valami értelmes hozzászólás is legyen:
nyugi nem lehetsz terhes, mivel a medencébe lévő fertőtlenítők stb, egyből elpusztítja a spermákat, de ha netalántán ez kimarad, még akkor is képtelenség hogy a medencébe lévő sperma eljusson a "célba"
7/18 anonim válasza:
Az első válaszolóval értek egyet.
8/18 anonim válasza:
Most komolyan kislány...csak,és csak,és kizárólag akkor lehetsz terhes,ha valakinek a hím tagja benned járt,és beléd lövelte a spermát (persze van előválladék is,ezért kell védekezni!) meg talán nagyon kirívó esetben ha egy adag spermával az ujján valaki felnyúl,de így nem,lehetetlen képtelenség,olvass már egy kis biológiát.
9/18 anonim válasza:
BáRány-12
Kár volt ezt írnod, mert a következő kérdés ez lesz a napokban: "Azt olvastam valahol hogy a fertőtlenítő szerek életképtelenné teszik a spermát, akkor ha spriccelek egy kis domestost a nunimban nem leszek terhes, ugye? Ugye nem?"
:DDDDDDDDDDDDDDDD
10/18 anonim válasza:
De terhes lehetsz. Ne menj tóba meg tengerbe, mert a halak is abba élveznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!