Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemrég a barátom megujjazott...

Nemrég a barátom megujjazott és mivel előtte ment wc-re valószínűnek tartom hogy került ondó a kezére és most félek ha az bekerült a méhembe, lehet terhes vagyok! Félek! Most terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mostanában kell megjönnie és ha nem jön meg az akkor azt jelenti hogy tényleg terhes lettem? Ilyen esetben is szedhetek aktus utáni tablettát?
2008. szept. 12. 20:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
tényleg nem lehetsz terhes attól, hogy a WC-ről kijövet,ha mást csinált, esetleg maradt valami a kezén... tényleg menj el dokihoz és írass fel fogamzásgátló tablettát és akkor kevesebbet fogsz szorongani. A stressztől késhet a menzesz4-6 napot is.
2008. szept. 12. 22:18
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Most mit bántjátok??? Nyugi tuti nem vagy terhes! Vegyél szépen egy tesztet és mindjárt kiderül!!
2008. szept. 12. 22:24
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi
2008. szept. 13. 07:50
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ha pisilni volt akkor nem a makkocska nyílásat tapogatja...elég nehéz lenne úgy pisilni,mert spriccelne össze.vissza mint egy kerti locsoló :)

Na,szerintem nyugi,ennyitől nem lesz baba ne aggodj!

Ha mégis,akkor piszok szerencsés vagy,mert jó páran küzdünk mindenféle módszerekkel,hogy baba legyen,és mégsem jön össze.

2008. szept. 13. 11:15
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem tudom kedves hórmontúltengéses kismamák a ti kérdéseitek mivel értelmesebbek.
2008. szept. 13. 12:45
 16/21 anonim ***** válasza:
A legutolsó hozzá szólónak üzenem...hogy szerintem maradj csendben és a teherbeesés oldal helyett inkább lépj az állat tartók táborába!!!
2008. szept. 13. 14:15
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki:)
2008. szept. 14. 17:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Tényleg vannak olyan kérdések amiktől a fejemet fogom, de én úgy gondolom, hogy ez az oldal azért jött létre, hogy tanácsainkkal, és válaszokkal segítsünk a másikon szerintem ezen kár veszekedni. Mindenkinek más véleménye van, de nem feltétlen kell megbántani a kérdezőt!!!
2008. szept. 14. 19:45
 19/21 A kérdező kommentje:
Így van! köszi:)
2008. szept. 15. 13:28
 20/21 anonim válasza:
Az aktus utáni tablettát nem szedni kell, csak egy szemet bevenni. Ne arra játsz, hogy ilyen bogyókat kapkodj be. Pisilés után minden jobb érzésű pasi kezet mos. Nem hiszem, hogy baj lenne belőle, ha utána megújazott.
2008. szept. 15. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!