Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba? Predictor early-ve...

Lehet baba? Predictor early-vel volt más is hasonlóan?

Figyelt kérdés
Ciklusom 36. napján Predictor early teszt halvány pozi lett, 37. nap reggel x-epil csont negatív. Ez mit jelenthet, fals a pozitív, vagy van esély, hogy később volt ovum és a kevésbé érzékeny még nem mutatja ki?
2017. júl. 6. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. Az X-Epil nagyon nem érzékeny, szóval azt csak később használd esetleg. Ha a Predictor is még csak halvány, akkor nagyon korán lehetsz. :) Drukkolok és gratulálok.
2017. júl. 6. 12:27
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Konkrétan ilyen...

2017. júl. 6. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen pozitív, az x-epil a kevésbé érzékeny tesztek közé tartozik. 3-4 nap múlva már az is kimutatná.
2017. júl. 6. 12:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Az zavar össze kicsit, hogy ilyen "későn" tapasztalom ezt, ha mondjuk csak a 30. nap körül járnék, nem foglalkoznék az eltéréssel. Így nem merem beleélni magam még. :)
2017. júl. 6. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:

A predictor 12,5 az x-epil 25-ös érzékenységű.

Nekem átlag 27 napos ciklusnál a 30dik napon lett kicsit erősebb a predictor.

4 nappal később csináltam x-epilt.

De én tudom, hogy a 12dik napon volt ovum.

2017. júl. 6. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínű később volt peteérésed. Az X-Epil gyenge, még a Predi is halványka. Nyugi, látszani fog az X-en is pár nap múlva, de őszintén nekem a Facelle hamarabb kimutatta mint a Predictor. Drukkolok, hogy erősödjön. :)
2017. júl. 6. 13:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! A Facelle teszthez még nem volt szerencsém, lehet pár nap múlva megpróbálkozom azzal. :-)
2017. júl. 6. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!