Predictor early teszttel kapcsolatban tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mennyire megbizhato? Mutatta ki valakinek a babat 3-4nappal a nemvart elott?2015. nov. 16. 15:50
1/15 anonim válasza:
Szia!Tobb gyerekem is van de sose teszteltem elobb mint ahogy kimaradt a verzes.De ahogy erzed probald ki.
2/15 anonim válasza:
próbáltam 4,3 nappal a mensi előtt..és semmi,negatív.
1nappal előtte pozitív..
de ez nem a teszt hibája, hogy nem jelezte 4nappal előtte.
3/15 anonim válasza:
Szia. Nekem 3 nappal nemvárt előtt halvány pozitív lett. Sajnos nem maradt velünk, de a teszt kimutatta.
4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! sajnálom, hogy nem maradt meg a babátok! holnap tesztelek (10 dpo) és megírom mi lett! drukkoljatok! :)
2015. nov. 16. 18:16
5/15 anonim válasza:
2-es vagyok.
szerintem várhatsz vele még pár napot..
ha holnap negatív lesz, utána még két nappal csinálj egyet, az a biztos :)
6/15 anonim válasza:
Szia, nekem előző honapban 2ször is 3-4 nappal nemvárt előtt halvány pozi lett, de megjött a mensim, és sajnos nem tudom, hogy volt e vagy nem baba, mert több tesztet is próbáltam és azoknál negativ lett, de ugye azok csak mensi után mutatták volna ki. Sokan irták amugy h ez a teszt nem jo amikor utána olvastam, de hátha neked jót mutat! mindenesetre én megfogadtam h ezek után csak mensi után fogok teszelni mert nagyon elkeseredtem akkor :( Dokim is azt mondta h a mensi utáni teszt az igazi pozi
7/15 anonim válasza:
Szia! Nekem mensi után 2 nappal halvány pozitívat mutatott,az összes többi teszt negatív volt,aztán 5 nap késéssel végül megjött.Nagyon csalódott voltam,mert a teszt miatt már beleéltem magam,hogy baba van.Később utána olvastam és sokaknak mutatott álpozitívat.Mindenkeppen csinálj masfajta tesztet is! Sok sikert kívánok neked!Írd majd meg mi lett!
8/15 anonim válasza:
Nekem pár nappal előtte kimutatta, de korábban is fogant. [link]
9/15 A kérdező kommentje:
sziasztok! megcsináltam tesztet, de sajnos negatív lett. vezetem a hőmet is, 6 napja szépen emelkedik, tegnap meg ma már 37,1 volt... (még csak) a 10 dpo volt ma, úgyhogy még reménykedem, de úgy döntöttem várok a nemvárt napjáig a következő teszttel! ez szombaton lesz, akkor írok :)
2015. nov. 17. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!