Luna26 kérdése:
Mik a tapasztalatok a cickafarkfű tea fogyasztásával kapcsolatban, mellé fogyasztható búzacsíra?
Figyelt kérdés
Endometriosisom volt egy éve mütéttel gyógyszerrel kezelték.Most babát szeretnék és a természetes útat választanám a "nőiességem'megerősítésére.Eléggé megkavart,hogy most mikor és mennyit lehet fogyasztani..2015. ápr. 5. 21:43
1/2 anonim válasza:
Szia,a tea artani nem fog ,szerintem ihatod. Bar szerintem csodat ne varj tole. En majd egy eve iszom a cickafark majd palastfu kombot de ettol meg nem estem teherbe. Megnyugtat engem es szetetek teazni szoval iszom.Ugy vagyok vele ha a lelki megnyugvason tul ,meg fizikailag is segit a szervezetemben rendet tartani hat orulok neki. A dokid mit mondott a mutet utan a spontan teherbeesesrol? Semmi gyogyszert nem szedsz?
2/2 A kérdező kommentje:
Visanne gyógyszert szedtem de úgy vagyok vele hogy az ajánlott fél év után a baba jobb hatással lenne az életemre..azt mondta hogy bármi lehetséges..bár szerintem átsiklott a kérdésemen..
2015. ápr. 6. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!