12. dpo Predictor teszt negatív . Akkor már tuti nincs baba, ugye?!
Még korai. Nem tudom miért nem hiszitek el, hogy ha nem várt napján teszteltek, lehet csak az lesz pozi, sőt ez a gyakoribb :)
Nyugi én is teszteltem, 4 nappal hamarabb, mert furán éreztem magam, de nekem tényleg halvány pozi lett... el se hittem. De tényleg iszonyat ritka nem várt előtt pozit tesztelni. Ne add fel!
Nekem 13. dpo-n is kb fotózhatatlan volt a teszt... 15. dpo már egyértelmű.
Türelem, amíg nem jön meg van remény!
Sok sikert!
13hkm
Van akinek csak kimaradas utan napokkal pozi a teszt, ha kesobb volt peteeres, higabb a "minta", sokat pisiltel elotte, gyengebb epp az a teszt, stb.
Tudom nehez nemvart napjat vagy utani reggelt megvarni de inkabb varj plusz par napot mint csalodj esetleg a semmiert.....felejtsetek mar el ezt a dpo-zast, egy hulyeseg! Nemvart elmaradasa napja vagy utana mar legalabb mondana barmit is.
Nekem úgy lett a facelle a nemvart előtt 2 nappal halvány (!) pozitív, hogy az ovum kb a 7 ciklusnapon volt, a baba első uh méretei ezt igazolták. Tehát a 19 dpo volt,28 napos a ciklusom.
Még ne temesd ezt a hónapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!