Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok mutatni olyan predict...

Tudnátok mutatni olyan predictor, facelle. Xepil teszteket, amiből nem lett végül baba?

Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:

? olyan pozitivat, amiből nem lett?

Mert az nem a teszten múlik és biztos a csík nem jelez vetélést elő.

Ami negatív abból se lett, gondolom...:-S

Nem teljesen érthető a kérdés...

2016. márc. 24. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
A kérdező azt szeretné, ha raknátok fel negatív teszteket. Furán hangzik, de ha neki ez a vágya. :)
2016. márc. 24. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyanús, hogy álpozitív teszteket szeretne látni, hogy is néz ki az. Facelle-ből lesz itt a legtöbb, ha tesznek fel...
2016. márc. 24. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Álpozitív teszt elméletileg nincs. HCG-re reagál! Az más kérdés, hogy nagyon sok terhesség elkezdődik ugyan, de magától meg is szakad. Ezért pozitív egy teszt, pár nap múlva pedig már negatív. Vagy egy érzékenyebb teszt pozitív, egy kevésbé érzékeny pedig negatív marad.
2016. márc. 24. 13:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem negatív tesztekre gondoltam, hanem olyan "pozitív" tesztre amiből még sem lett terhesség. Predictorról olvastam pl, hogy tévesen mutat pozit..
2016. márc. 24. 13:45
 6/7 anonim ***** válasza:

téves pozitív meglehetősen ritka. Vagy valamilyen daganatos betegség vagy korai terhességet jelez, ami nem marad meg...

Fals pozitív naaaagyon ritka.

És nem értem mi szükséged rá, nem prediktív jellegű.

2016. márc. 24. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Vettem én is ma egy predictor early-t, majd rákerestem itt a gyk-n és elolvastam kb. 1000 véleményt, hogy fals pozit mutat. Akkor ezért mégsem lehet olyan nagyon ritka.
2016. máj. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!