Predictor early mennyire megbízható teszt?
Úgy tudom, hogy a Predictor sokszor becsapós.
Nem kéne már azt terjeszteni, hogy nincs fals pozi... Persze, erős fals pozi nincs, de sok teszten megjelenik egy kis halvány csík, de nem pozi.
2-es, valóban.. csak az a csík nem szokott színes lenni. De direkt írtam, hogy ha nem szürke a csík, akkor pozi..
Kérdező, ez egy szép pozitív teszt, gratulálok!
Köszönöm szépen! :-)
Kedd - szerdára kellene megjönnie. Lehet már ilyen egyértelmű!? Kisfiamnál késéssel mutatta pedig tudtam ott is mikor fogant mert éreztem a pét.
Az elsőnek üzenem 0 hcg mellett időben megjelenő halvány RÓZSASZÍN csíkom volt.Egy napon készült a vérteszt és a vizeletes teszt is.A doki is meglepődött rajta úgyhogy nem csak a szürke csík lehet fals pozitív.
Kérdező viszont ez egy erős pozitív!Gratulálok!
Én is olvastam hogy vegyesek a vélemények a predictor earlyről ezért csináltam one steppel is (szerencse volt itthon), viszont azon is ugyanúgy rögtön kijött a csík. Erről a tesztről nem hallottam rosszat és előző terhességemet is kimutatta igaz az sajnos nem maradt meg.
Egy one step még van azt megcsinálom amikorra a kalkulátor a mensimet írja: ez kedd, szerda kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!