Akik Closti mellett lettek ikerterhesek, azoktól kérdezem, hogy hányadik naptól hány szemet kellett szedni, hány pete ért be és mikor derült ki hogy ikrek?
Szia!
Mit látott uh-n az orvos?
Szia! :)
Elfelejtettem irni. :(
Nem sok mindent. Azt mondta még nem indult be. Kedden kell ujra mennem. Azt mondja, hogy még beindulhat, bár én ebben kételkedem. :( Amikor 1 éve szedtem , akkor a 10. napon már szép tüszőm volt. Akkor az 5. naptól szedtem. Most ugye a 3.-tól, tehát azt gondolnám, hogy még nagyobbnak is kellett volna lennie. Szóval szerintem ebből már nem lesz semmi. Viszont az uh nagyon fájt. Igy még soha nem fájt. A petefészkeim, főleg amikor kivülről még meg is nyomta. Na majd holnap kiderül. Majd megirom mit mondott. (ha nem felejtem el megint :) )
Neked viszont nagyon szorítok!!!!!!!
Én meg neked szorítok!!
És gondolni fogok rád holnap!
Szia leendő kismami!:)
Sok jó még mindig nincs :( Látott egy 7mm-es tüszőt az egyik petefészekben, méhnyálkahártya 6mm-es. Most írt fel merionál injekciót. Minden nap egy szuri a hasamba és pénteken újra kell mennem. HÁÁÁT sok jóra nem számítok :( Már bánom is, hogy elkezdtem a szurit. Lehet jobb lett volna ezt a hónapot már kihagyni és inkább a következővel folytatni. Ha már ilyen nehezen indul be, akkor nem sok reményem van, hogy még meg is termékenyül majd a petesejt. :( És a merionál már elég erős hormon. Na de a doki csak tudja mit csinál. Én meddőségi kozpontba járok, csak ért hozzá. Nem? Te hova jársz egyébként? Mikor lesz az inszemed?
Nekem a dokim írta fel a clostyt, mert sokáig Mirena volt fent, ez volt az első hónapunk, ha nem sikerül akkor majd mondja hogy mit kell csinálnom, az inszem még nagyon messze van, remélem nem kerül rá sor.
Következő hónapban is clostyt fogsz szedni ha ebben a hónapban mégsem sikerül?
Gondolom nemhiába írta fel azt a gyógyszert, ha esélytelennek látna akkor mondaná hogy várjátok meg a következő ciklust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!