Akik Closti mellett lettek ikerterhesek, azoktól kérdezem, hogy hányadik naptól hány szemet kellett szedni, hány pete ért be és mikor derült ki hogy ikrek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 16:55
1/17 anonim válasza:
Szia!
5. ciklusnaptól szedtem, napi 1-et 5 napig.
3 tüsző lett, 3 baba :-D
ja és 12. héten derült ki,hogy nem ketten,hanem 3an vannak
2/17 A kérdező kommentje:
Én a 3. naptól szedem a napi 2-t, kíváncsi vagyok hogy sikerül...
Gratulálok a babákhoz! :)
2010. máj. 20. 19:13
3/17 anonim válasza:
Gartulálok én is a babákhoz, iker van a családba, hogy iker babák lettek?
4/17 anonim válasza:
Nekem nincsenek iker babáim, de holnap (3. ciklusnap) kell elkezdenem nekem is a clostit 2x1 naponta. Te mikor kezdted? A napokban? Akkor várakozhatnánk együtt. :)
5/17 anonim válasza:
Szia, bocsi de az elsö válaszolótól kérdesztem, én irtam el, én juniusban kell kezdjem a closti-t szedni a következö menszinél az 5-ig napjatól, 1 szemet naponta, 5 napig. Nekünk a családban a férjemnek van iker testvére, nálunk is szoba jöhet az ikerterheség?
6/17 A kérdező kommentje:
Én 17-én, hétfőn kezdtem. Kedden megyek uh-ra. Majd írd meg mizu veletek, nagyon kíváncsi vagyok!
Várakozzunk... :)
2010. máj. 21. 12:28
7/17 anonim válasza:
Oké :) Nekem pénteken kell mennem, nagyon izgulok, hogy minden rendben menjen.
8/17 A kérdező kommentje:
Voltam uh-n, egy 17 mm-es tüszőt látott. A másik tüsző 11 mm, nem tudom az "beérhet"-e ebben a hónapban. Lehet kiírom kérdésben. Majd írd meg neked mit mondott a doki!
2010. máj. 26. 07:42
9/17 anonim válasza:
nekem holnap (pénteken) kell mennem. Kiváncsi vagyok. A 17mm-es az jó,na meg még valószínű nőni is fog. Szerintem a másik is jó méret lesz talán. Kapsz tüszőrepesztő szurit is? Mikor kell menned legközelebb? Egyébként érzel valamit? Minden reggel, este azt figyelgetem, hogy érzem-e, hogy nődögélnek. :) Tudom hülyeség. Mondjuk érzem a petefészkem, de lehet csak bebeszélem magamnak. :)
10/17 A kérdező kommentje:
Nem érzek semmit! Majd akkor kell visszamennem ha pozitívat teszteltem. Én a nyákot figyelem ezerrel de még nem tojásfehérjeszerű. Holnap írd meg nálad mit látott a doki!
2010. máj. 27. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!