Lombikosoktól kérdezem, hogy kinek hányadik ciklusnapon volt a leszívás?
Figyelt kérdés
Nekem a 15.-en lesz mert még növesztgetni kell a tűszőket.Nem lesz ez már késő?2010. okt. 29. 12:11
1/6 anonim válasza:
Először a 14.dik napon volt , másodszor a 20 nap környékén. Ebből ikerfiaim lettek.
Nem lesz késő, hisz ált a peteérés is félidőben van (28 napos ciklus fele 14 nap),de a tüszőktől függ leginkább, bizz az orvosban tudja mit csinál.
Hova jársz?
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál és gratulálni szeretnék előszőr is az ikreidhez.Milyen boldog lehetsz!!!A Kááliba járunk, ez az első lombikunk de sajnos nagyon el vagyok keseredve mert nagyon kevés tűszőm (1 jó, 3 kicsi)van és még mindig növesztgetni kell őket annak ellenére hogy nekem általában 25 napos ciklusaim vannak és ált. 11dik napon van ovulációm. Ezért félek, hogy nem lesz ebből semmi.:-( Nem értem, miért nem hat ez a sok szuri: Suprefact, Gonal, pár napja Merional is.
2010. okt. 29. 16:26
3/6 A kérdező kommentje:
Ja, és ma vagyok a 11dik c.napon
2010. okt. 29. 16:27
4/6 anonim válasza:
Szia! Nekem az első lombiknál a 17.napon volt a leszívás, a másodiknál a 18.napon. Itt minden "mesterségesen" irányított, tehát ne vedd alapul, ha korábban rövid ciklusu voltál,és korábban volt ovulációd. Jómagam is rövid ciklusu voltam, 25-26 napos, és 11.-12.nap volt ovum. Lombiknál mindez kitolódott. A szurikra való reagálásról: nekem lombik előtt volt 5 inszem,ahol Clostival voltam stimulálva, volt,hogy 7 petesejtem is lett! Lombiknál a szurikra elsőnél 7 petesejt, 4 volt jó,2 termékenyült meg,és kettő osztódott,őket kaptam vissza,nem sikerült sajnos. Másodiknál: emelt dózisu Gonal F-re (igaz magas fsh mellett), mindössze 3(!) petesejt, amiből 1 volt jó,ez termékenyült meg és osztódott. És láss csodát: ebből az egyetlenkéből lett baba, igaz,sajnos elveszítettük,mert méhenkívüli terhes lettem,és megműtöttek,még a petevezetékemet is eltávolították. Kevesebb petesejt, jobb minőség!!! Mi most indulunk neki a harmadiknak.Jó tanács: próbálj kiiktatni minden negatív gondolatot,ne foglalkozz azzal,kinek hány petesejte van,hány mm-es a m.nyálkahártya. csak higgy benne, magadban,és a babában a beültetés után!!!! Nagyon drukkolok!
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönom, hogy ilyen részletesen válaszoltál. Sajnálom a kudarcaidat. Nekem 4 sikertelen inszeminációm volt, az egyik nekem is méhen kívüli terhességgel végződött. nem műtöttek meg de a bal petevezetékem emiatt átjárhatatlan lett.:-( A másik sem túl jó, ezért csak a lombikban bízunk. Köszi, hogy drukkolsz, majd jelentkezem. Nektek is sok kitartást és sikert kívánok a következő nekifutáshoz! Kellemes hétvégét!
2010. okt. 31. 09:04
6/6 anonim válasza:
Szia! Nagyon szívesen:) Minden rendben lesz, szorítok nagyon, és írj majd,hogy alakultok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!