Tudom ne keressek tuneteket, de?
Nem is keresek, 2 honapja mióta a nagy nyár tart eléggé elvagyok foglalva. Multkor felsem tunt h elobb jott meg 1 nappal, vagy.dolgozunk vagy medenceben vagyunk vagy kertben intezkedünk, meg rokonokkal / barátokkal találkozunk. De ezt mar nehet eszre venni, nagyon -nagyon fajnak a melleim honalj feloli részen alig tudom a karom letenni. Mint az izomláz. De regota edzek es miota babateman vagyunk szinte suly nellil edzek , nagyobb es kerekebb mindket mellem, a bimboim erzekenyek es duzzadtak. Ma verfolt volt a wc papiron de inkabb rozsaszín volt, 11 honapja probalkozunk 3.closti kurám van
Atjarhato vagyok , parom rendben van
Sosem fájtak a melleim, ez a 23.ciklusnapom es 27-28naposak a ciklusaim!
Ha nem az, akkor mi? Akkor most igy alakult. És? Nem egyszer csalódtam.. nem 1 honapja próbálkozunk,hozzászoktam h mindig megjon, most h mar tudom minden rendben tudom h jonni fog. Csak peteeres hiányzott hozzá. De mar az is van.
Ha nem az , akkor mi van? Hát az h akkor majd a 12.ciklusban jon !:) ha akkor sem akkor a 13.ban
Nem érzed ki a mondataidból, de mindegyikben van egy-egy elcsípett mondat, amivel azt sugallod, hogy most te ezeket a dolgokat tapasztaltad és hogy neked nem így szokott lenni, neked máshogy szokott lenni, amivel arra lehet következtetni, hogy te most ezeket összefüggésbe hozod a terhességgel és írtuk neked, hogy ez bármit jelenthet és rögtön elkezded magyarázni, hogy de így, de úgy. Magyarul nem győztünk meg arról, hogy ezt bármi okozhatja. Lehet, hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy nem.
Amúgy nekem 20 éve beállt ciklusom van, soha nem volt 22 napnál rövidebb ciklusom, néhány hónappal ezelőtt pedig 17 napra jött meg rendesen. Illetve mindig rendes vérzésem van, ami 6 napig szokott tartani, egyszer pedig volt 3-4 napig tartó inkább barnázás. Tehát bármikor lehet máshogy, mint ahogy egyébként szokott.
Úgyhogy ne éld bele magad semmibe. Fogadd el, hogy nem biztos, hogy terhes vagy. És attól, hogy ezeket a dolgokat tapasztalod, még nem kell egyből a terhességgel összefüggésbe hozni.
Csak neked a tudomásul vétel nem megy.
Ui.: nem is kell meggyőzni semmiről, ép elméjű vagyok és tisztán / logikusan gondolgozom. Tudom h nem feltétle jelez babát. Még mindig csak mások tapasztalataira voltam kivancsi, nem arra ki mit gondol meg mennyire alakítja át a személyiségem es a gondolkodásmódom. Ezen az oldalon ez sajnos gyakori. Képesek a kérdezőt rákattanós dilisnek beállítani..de az nem én vagyok, csak mert megkérdeztsm valamit és nem "de így, de úgy", hanem irtatok vmit ami pl rám nem igaz, es megirtam h nálam nem ugy van... ez nem tagadás vagy bebeszéles magamnak, hanem kijelentettem valamit. Ne kepzeljetek mar bele badarságokat egy full egyszerű kérdesve légyszíves!:)
Persze továbbra is ment a zöld, es koszi a hasznos tippeket. Meglatjuk egy het mulva kb és megírom!
Nem piszkálódni akarok, de megint csak magyarázkodsz.
Nem néz senki nem normálisnak, csak ne láss semmit a dolgok mögött.
Hogy őszinte legyek, én soha nem figyelgettem magam, fel sem tűnt még a nyilvánvaló sem, amikor terhes lettem. Nekem mindig menzesz előtt fájtak a melleim, amikor terhes lettem, akkor ez pedig elmaradt. És fel sem tűnt. :) Mert nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Úgy voltam vele, hogy ha összejön, akkor összejön. Hát, összejött.
Neked is ezt tanácsolom. Lépj túl azon, hogy most mit tapasztalsz és majd meglátod.
És még egyszer hangsúlyozom, hogy senki nem mondta, hogy nem vagy épelméjű. Csak mondtuk, hogy nem kell belelátni semmit a dolgokba. Mert sokan hajlamosak erre. De ettől nem fog előbb vagy később összejönni. A legjobb, ha nem foglalkozol semmivel, nem hanem hagyod, hogy egyszer csak kimaradjon a havid és tesztelj egy pozitívat. :)
Úristen.. nem bántásból. De nem magyarázkodok, hanem kiállok az igazam mellett. Mert te beállítasz olyannak , amilyen nem vagyok.
Itt hagyd is abba.. én is befejeztem.. ez mar idegesito. Ugysem lesz se vége se eleje ennek koztunk.. te kiállsz a magad igaza mellett és én meg ismerem magam es a torténetünket!
Koszonom a jókívánsagaidat. Megfogom irni, h mi is lett vegul.:)
Szia
Én nem piszkállak, te vetted annak. Te húztad fel magad rajta. :)
Amúgy tényleg, őszintén kívánom, hogy összejöjjön a baba. :)
És igen, azért írd meg, hogy mi lett. Drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!