Vegig neztem a kapcsolodo kerdeseket, de nem talaltam konkret valaszt. Mielott leszednetek a fejemet, nem beszelem be magamnak, leven nem akarunk gyereket, mar 41 eves vagyok. Megis a hanyason es a szagerzekenysegen kivul mnden terhessegi tunetem megvan, a haj begondorodesetol egeszen a megnott, kieresedett cickig. Ezek a latvanyosak, de megvan a suru pisles ös a totals faradtsag s. Ma voltam orvosnal, az ultrahang szerint ket nagy ( cirka 3 cm) cisztam van, mast nem latott. Vert vettek a terhessegi teszthez, de az csak szerdara lesz keszen. Ha megis terhes lennek, akkor 6 het korul.
Bocs az elveszett ekezetekert, de csak nemet billentyuzetem van.
Nekem két éven át volt cisztám amiről nem tudtam. Nagyon sok tünetem volt: szorulás, duzzadt mellek, fémes szájiz, puffadás, deréktáji hizás,fájdalmas nagy pattanások, vizesedés, fájdalmas- rendszertelen menstruáció, ingerlékenység....Voltak tünetek amik végig megvoltak, és amik a menstruáció közeledtvel jöttek elő vagy erősödtek. Mi végig babát akartunk, és a tünetek miatt sokszor hittem hogy terhes vagyok, pedig nem képzeltem be magamnak tényleg!!!! És most hogy irod a haj göndörödését, az addig szögegyenes hajam hátul behullámosodott! Nem is gondoltam hogy az is attól lehetett!!!
2015. febr. 16. 18:36
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat!
Talan azt is tudod akkor, hogy normalis-e, hogy az orvos aprilisra rendelt vissza kontrollra. (Persze szerdan felhivnak a vervetel eredmenyevel) Pedig azt mondta, hogy a cisztak nagyok, nem irt fel semmilyen gyogyszert...
2015. febr. 16. 19:07
3/4 anonim válasza:
Az én esetemből kiindulva az is jó, hogy egyáltalán visszarendelt. Lehet hogy azt gondolja, hátha felszivódik. Nekem csak legyintett a doki és azt mondta hogy "ciszták jönnek-mennek". Egy átjárhatósági műtét során vették ki, csak úgy mellékesen megemlitették hogy kivettek egy cisztát! Utána minden tünetem megszünt! Úgyhogy mindenképpen kérj gyógyszert, vagy valamit hogy eltűnjön! Jobbulást! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!