Menjek az eddigi nőgyógyászomhoz, vagy keressek másikat?
Az itteni Sztk-ba jártam mindig is, az orvosom nagyon jó, de utoljára fogamzásgátlóért voltam nála, egy kicsit "kellemetlennek" érezném egyszer csak azzal menni hogy "pozitív lett a teszt stb".
Van egy másik orvos is ugyanott, a főorvos, aki sokszor láttam hogy nagyonkedvesen fogadta a hozzá érkező kismamákat. Velem sose volt kedves, de nem is voltam eddig kismama.
Tegnap teszteltem pozitívat, ez volt az első hónap amióta abbahagytam a fog.gátlót. Menjek az eddigi orvosomhoz?
Nem, abbahagytam mert szerettem volna. Csak mindig mikor mentem receptért, akkor azt mondta hogy "Mi a panasza? Ja, igen, csak receptért jött... Nem is kell még ennyi idősen a gyerek"
(24 vagyok...)
Nyugodtan válts. Főleg ha ilyen a hozzállása.
Én költözés miatt két orvoshoz jártam sztk-ban, semmi gond nem volt abból, hogy fél időben hirtelen új kismama lettem a kerületben.
Jelentkezz be a másikhoz egy vizsgálatra és ha azt látod ő "rosszabb" a te igényednek akkor a következő vizsgálatnál már a régi dokihoz jelentkezz. Ők nem nézik azt, hogy te most kihez tartozol. Sztk-ban nincs olyan, hogy dokihoz tartozás. Te döntöd el kihez mész. Amúgy még magán dokit is lehet váltani, ebből nincs sértődés.
én ezt nem értem. szedtél gyógyszert, abbahagytad, terhes lettél. Na és akkor mi van? szerinted meg fog ezen lepődni egy szülés-nőgyógyász?
Lehet amit mondott, csak azért mondta, hogy oldja a feszültséget.
Mi abban a kellemetlen, hogy x ideig nem próbálkoztatok, aztán amikor már úgy gondoltátok, elkezdtétek? Tudod, normális emberek így szokták....
olyan mintha azt mondtanád, hogy fodrászt váltasz, csak azért, mert most már nem feketére akarod festeni a hajadat, hanem vörösre, és a fodrász azt mondta a feketehajas időszakban, hogy jól teszed, hogy fekete a hajad, mert jól áll....
túlgondolod, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!