Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menjek az eddigi nőgyógyászomh...

Menjek az eddigi nőgyógyászomhoz, vagy keressek másikat?

Figyelt kérdés

Az itteni Sztk-ba jártam mindig is, az orvosom nagyon jó, de utoljára fogamzásgátlóért voltam nála, egy kicsit "kellemetlennek" érezném egyszer csak azzal menni hogy "pozitív lett a teszt stb".

Van egy másik orvos is ugyanott, a főorvos, aki sokszor láttam hogy nagyonkedvesen fogadta a hozzá érkező kismamákat. Velem sose volt kedves, de nem is voltam eddig kismama.

Tegnap teszteltem pozitívat, ez volt az első hónap amióta abbahagytam a fog.gátlót. Menjek az eddigi orvosomhoz?

2017. jún. 16. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj az eddigihez ha meg vagy elégedve vele.
2017. jún. 16. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem, miért probléma az hogy pozitív teszttel mész oda? Nem szedted rendesen? Amúgy az orvos ezzel sem fog foglalkozni, őt a terhesség ténye érdekli.
2017. jún. 16. 14:06
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem, abbahagytam mert szerettem volna. Csak mindig mikor mentem receptért, akkor azt mondta hogy "Mi a panasza? Ja, igen, csak receptért jött... Nem is kell még ennyi idősen a gyerek"

(24 vagyok...)

2017. jún. 16. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amiatt aggódsz, hogy nem jelentetted be az orvosnak, hogy abbahagyod a gyógyszert és elkezdtek próbálkozni? Igazából... semmi köze hozzá. Meg nem is arról van szó, hogy nemtudomhányszor voltál már nála vizsgálaton, és meg sem emlitetted, hanem - ha jól értem - még alkalmad sem lett volna mondani neki, hogy abbahagytad. Menj csak nyugodtan hozzá, ha elégedett voltál vele, a legkevésbé sem fogja érdekelni, hogy nem tudodd róla korábban.
2017. jún. 16. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
20%

Nyugodtan válts. Főleg ha ilyen a hozzállása.

Én költözés miatt két orvoshoz jártam sztk-ban, semmi gond nem volt abból, hogy fél időben hirtelen új kismama lettem a kerületben.

Jelentkezz be a másikhoz egy vizsgálatra és ha azt látod ő "rosszabb" a te igényednek akkor a következő vizsgálatnál már a régi dokihoz jelentkezz. Ők nem nézik azt, hogy te most kihez tartozol. Sztk-ban nincs olyan, hogy dokihoz tartozás. Te döntöd el kihez mész. Amúgy még magán dokit is lehet váltani, ebből nincs sértődés.

2017. jún. 16. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
5-ös vagyok. Személyes tapasztalat: Költözés után a szülésemig egy dokihoz mentem mindig. Nem tetszett a stílusa. Szülés után semmi infót nem kaptam tőle (addig se mondjuk..) és jelentkeztem egy másik dokihoz. Mai napig bánom, hogy nem tettem előbb.. A másik 1000%-al jobb és kedvesebb mint az előző... Kár, hogy utólag tudtam meg.
2017. jún. 16. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
84%

én ezt nem értem. szedtél gyógyszert, abbahagytad, terhes lettél. Na és akkor mi van? szerinted meg fog ezen lepődni egy szülés-nőgyógyász?

Lehet amit mondott, csak azért mondta, hogy oldja a feszültséget.

Mi abban a kellemetlen, hogy x ideig nem próbálkoztatok, aztán amikor már úgy gondoltátok, elkezdtétek? Tudod, normális emberek így szokták....

olyan mintha azt mondtanád, hogy fodrászt váltasz, csak azért, mert most már nem feketére akarod festeni a hajadat, hanem vörösre, és a fodrász azt mondta a feketehajas időszakban, hogy jól teszed, hogy fekete a hajad, mert jól áll....

túlgondolod, de nagyon.

2017. jún. 16. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!