Hogyan keressek apát, és hogyan mondjam el, a kérésemet?
25 éves vagyok,jó keresettel,de magányosan.
Nem akarok férjet,mert nagyon sok,rossz élményben volt részem.
Szeretnék egy babát,de nem találok megfelelő férfit hozzá.
És egyátalán,hogyan mondjam el,hogy mit szeretnék tőle!?
Mondjam,hogy csináljon gyereket nekem,és kész!? Vagy mi!?
fogj egy pasit
aki tetszik és el tudnád képzelni h tőle legyen gyereked majd szexeljetek sokat és ha szerencsés vagy akkor terhes leszel
ha pozi a teszt rúgd ki a pasit
de ilyen esetben ne kérj gyerektartást !!!
a legnagyobb pofátlanság lenne tőled mert nem elég h átvered de még le is húznád .....
Ne haragudj meg Kérdező de hogy lehet így gondolkozni?
Megint csak az önös érdek...és a gyereked?Bele gondolsz te hogy a gyereknek apa is kell?Hogy mivel jár egy gyerek?Hogy a gyereknek családminta kell?
Ez lesz a családmintád?"Nincs apád kisfiam/lányom mert minek?Anyád csak akart egy gyereket" ....??? Jaj nem értem...
25 éves vagy,nem 50 hogy ennyire pánikolni kelljen.
Én is rengeteg csalódtam,házasság ellenes voltam zsigerből.Mert minek az,meg egy papír,meg úgy se tartana örökké stb stb.Szemetebbnél szemetebb fickók találtak meg.És?Csináltattam volna fel magam valamelyik paraszttal?Még csak az kellett volna.
Tudod mit csináltam...egy kicsit kikapcsoltam.Hagytam hogy történjenek a dolgok és nem görcsöltem és boldog voltam.Átértékeltem mit akarok,és mit nem.Mi a fontos és mi nem.
Na erre jött egy férfi aki napról napra fogott meg.(pedig hidd el nem fűztem nagy reményt a dologhoz,de miért is zárkóztam volna el?)
Nem hogy a bajok jöttek,hanem az egyre szebb pillanatok.Persze kételkedve fogadtam,de nem volt benne hiba.Egyszer csak össze jöttük,és egyszer csak már együtt is laktunk.
Na azóta ez a férfi a férjem,és várandós vagyok a babánkkal.
A mai napig tökéletes vele minden pillanat és életem legjobb döntése volt hogy hagytam belemászni az életembe.A babát úgy várja hogy azt elmondani nem lehet,elkísér minden UH-ra,aggódik értünk és mindent megtesz hogy biztosítsa nekünk a legjobb körülményeket.(és itt nem az anyagiakra gondolok csak.)
Ettől vonnád meg magad meg a gyereked?
Abba gondolj bele hogy az egy dolog hogy jól keresel,de a gyed,gyes nem álomfizetés.Vissza is kéne menni dolgozni majd,ami a mai világban nem olyan egyszerű,főleg nem egy gyerek mellett.És arról nem beszélve hogy a támogatás mind fizikailag mint szellemileg a gyerek apjától,sem utolsó.
Mond meg nekem ha 2-3 vagy 5 év múlva szülnél esetleg,de talán egy olyan férfinak aki nem csak "donor",lemaradnál valamiről?Mit veszítenél?
Legalább add már meg magadnak a lehetőséget hogy találhass egy olyan embert aki az életed része akar majd lenni.
Komolyan remélem hogy összekapod magad,és nem itt depressziózol és írkálsz butaságokat hanem átgondolod ezt a dolgot és rájössz mit hagynál ki ha nem adnál esélyt a normális életre magadnak/magatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!