Tudom ne keressek tuneteket, de?
Nem is keresek, 2 honapja mióta a nagy nyár tart eléggé elvagyok foglalva. Multkor felsem tunt h elobb jott meg 1 nappal, vagy.dolgozunk vagy medenceben vagyunk vagy kertben intezkedünk, meg rokonokkal / barátokkal találkozunk. De ezt mar nehet eszre venni, nagyon -nagyon fajnak a melleim honalj feloli részen alig tudom a karom letenni. Mint az izomláz. De regota edzek es miota babateman vagyunk szinte suly nellil edzek , nagyobb es kerekebb mindket mellem, a bimboim erzekenyek es duzzadtak. Ma verfolt volt a wc papiron de inkabb rozsaszín volt, 11 honapja probalkozunk 3.closti kurám van
Atjarhato vagyok , parom rendben van
Sosem fájtak a melleim, ez a 23.ciklusnapom es 27-28naposak a ciklusaim!
Elnézest
* nem lehet nem eszrevenni
A kerdes: ne taplaljak hiu reményeket? Vagy jók azert az esélyek? Nektek volt ilyen vagy korai?
Sajna van most 2 maganyos napom ilyenkor nezem meg hol tarok
Nekem is szoktak menzesz előtt fájni a melleim pár nappal. Van, hogy 1-másfél héttel előbb, van, hogy előtte 3-4 nappal, de olyan is van, hogy előtte 1 nappal. Nekem ez mindig menzeszre utal. És az intenzitás is mindig változó. Valamikor rendesen fájnak és be vannak durranva, máskor meg alig észrevehető.
Amikor terhes lettem, akkor viszont előtte egyáltalán nem fájt, hanem amikor aktuális lett volna, de ugye nem jött meg, mert terhes voltam, akkor viszont a menzesz aktuális idejétől kezdve fájtak és voltak nagyon érzékenyek.
Szóval lehetsz terhes, de arra is utalhat, hogy meg fog jönni.
Ha jol szamolom.kb 7 dpo max igy mensi kizart
Egyszer voltam pé követesen ebben a honapban 2 domináns tuszom volt, a 13.ciklusnapon
Szoval mensi nem lehet sosem jelentkezik 6-8 nappal elobb! :) korai lenne ezt tudom, melleim sosem fajnak. Ezert nem volt nehez eszre venni☺☺ de nagyon koszonom a válaszaitokat. Zold kezet adtam.:)
Mensi nalam igy kezdodik: elotte 2 nappal mar nyugos es turelmetlen vagyok és elkezd fajni aznap a hasam és megjön..
Ilyen korán csak vágyik az ember a tünetekre. Ilyenkor bármilyen tünet csak pms, 23. ciklusnapon még terhességről sem lehet beszélni nemhogy terhességi tünetről :)
Nekem is mindig fájtak a melleim mensi előtt, kétszer lettem terhes egyik esetben sem volt mellfájdalom csak nem várt után pár nappal jelentkezett.
Ettől független még lehet sikeretek a ciklus végén :)
És hidd el, aki babát szeretne az minden hónapban tapasztal tüneteket :) Bedilizik tőle az ember... Sajnos ilyenek vagyunk, de mint tudod amíg nem jön meg van remény. Leghamarabb olyan 3-4 nappal nem várt előtt lehet némi tünet ami már talán terhességet jelezhet, de ez se mindenkinél.
Sok sikert!
Bármikor lehet más az adott ciklus és mivel nem látsz bele magadba, így nem tudhatod, hogy éppen mikor mi zajlik. Nincs két egyforma ciklus feltétlen. Tehát az, hogy valami egy bizonyos módon szokott lenni, az nem jelenti azt, hogy egyszer csak ne alakulhatna máshogy.
Szóval ne éld bele magad semmibe és ne keress a tüneteknek indokot. Ha terhes vagy, akkor az vagy és ha eltelik annyi idő, magad is meg fogod tudni.
Attól h eszrevettem nem kell átírni úgy, h én kerestem. De mivel nagyon fáj még szép h észre veszem. Amugy sosem volt sem beképzelt sem nem beképzelt tunetem soha. Nem is színleltem soha semmit. Annyira nem vagyok rafeszülve azert. Van időnk azert.:)
Puszta kíváncsiság volt reszemrol, h másokkal hogyan is volt.:)
De nagyon koszonom a drukkot. Reménykedem, de annyira nem h koppanjak.:)
Nem veszem biztosra h beágyazódasi vérzés sem azt h baba miatt fáj a cicim, csak ugy erzem van esély erre is.:)
Megírom majd ezért h mi lett a nemvart napján csinálok egy 10-es tesztet.:)
Nem azzal van a gond, hogy észrevetted, hogy most ilyen történt, hanem hogy máris összefüggésbe hozod azzal, hogy biztos terhesség okozza. Kihangsúlyozod, hogy nem, de a magyarázatoddal is azt támasztod alá, hogy te most azt csinálod, hogy bemagyarázod magadnak, hogy mivel ilyen nem szokott lenni, akkor ezt biztos terhesség okozza.
Egyáltalán nem biztos. Kívánom, hogy az legyen, de ha nem az, akkor mit mondasz? Amit mi, hogy lehet az is, meg lehet más is.
Hol irtam ilyet?
Az érdekel másnál h volt, en 50% esélyr adok mindket végkimenetelnek. Nem kell tobbet beleképzelni a kérdésemben és fúrkálni -vájkálni, mert nem tobb mint amit kérdezek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!