Csak egy gyereket akar. Én kettőt. Mi a megoldás?
"mi a búsnak használjak mindenfélét? nem egy írásórán vagyunk. nem fogom megerőltetni magam egy francos kérdezős oldalon,mintha adóbevallást írnék,bocs. de azért mindenbe bele kell kötni.."
Azé', édes aranyom, hogy ne tűnj egy olcsó, műveletlen, tanulatlan, unintelligens sutyerák bunkónak. Ugyanis a normális megnyilvánulás szóban és írásban az alap, nem pedig csak akkor, ha adóbevallást készít az ember.
Tehát nem az igénytelenség az alap, és ha muszáj, képesek vagyunk normálisan viselkedni/megnyilvánulni, hanem mindig felnőtt ember módjára viselkedünk.
Mert ha így viselkedsz, akkor pont ilyen válaszokat is fogsz kapni, mint eddig. Ezt te okoztad magadnak. Érthető?
Hát ezé', aranyanyám', má' bocsmá'.
Képzeld kérdezō, a párom is egészséges és én is. Én 22 vagyok a párom 26. 15 hónapja próbálkozunk sikertelenül. Amugy én is lánypárti vagyok, de fiút szeretnék elsőként. Valamiért én jobban eltudom képzelni magam fiús anyaként. Amugy egyke vagyok, egyedül felnőni nem pocsék. Vannak unokatestvéreim akikkel felnōttem.
Kérdésedre válaszolva, ezt meg kell beszélnetek. Ha kell írjatok pro és kontra listát. De ha nem akar ne erőltesd, mert az nem jó. Az ikreket nem tudod befolyásolni, de sose lehet tudni, ha a te ágadról nincs a családban egypetéjű akkor nem sok esélyed van. Viszont kétpetéjű pár becsusszanhat. De azt mondom először egy, aztán meglátjárok mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!