Csak egy gyereket akar. Én kettőt. Mi a megoldás?
Én a következő megoldásokat látom:
1. Egy gyereked lesz, akinek lesz 3 féltestvére
2. Keresel másik párt, aki több gyereket szeretne.
A gyerek nemét nem tudod befolyásolni. Ezért a hozzáállásodért kapod itt a keményebb kritikákat az intellegenciádra...
Nem értem miért bántanak. Tény, a kérdéshez semmi köze annak, hogy te lányt vagy fiút akarsz. Biztosan mindenki, akinek van gyerek, gondolkozott azon, melyikkel milyen lehet...De a kérdésedre válaszolva, szerintem 3 opció van. Kettő ami már leírtak:
1. 1 gyereked lesz
2. más párt keresel
3. ha jól vettem ki, nem a gyerekek száma zavarná, hanem az, hogy telik vele az idő? Akkor nem lehet azt megbeszélni, hogy az első után rögtön jöjjön a második? (persze ennek rengeteg feltétele van, és kitudja, te akarod-e majd) de jó előre lejegyezni a lehetőségeket
Nálatok valami nagyon nem kerek fejben.
1, Csak egy gyereket akar, te kettőt, és megkérdezed, mit csinálj?
2, Egy gyereket akar, de ha ikerek, akkor mégis akar kettőt?
3, Annyit sem tudtok, hogy nem létezik ráolvasás az ikerszülés érdekében, "diplomásként". (Aha.)
4, Még szókezdő nagybetűt SEM használsz, a penetráns központozásodról nem is szólva.
5, Azért legyen kettő, mert "elférnek" ...
Stb..
Minden döntésetek ilyen átgondolt, kiegyensúlyozott, okos, logikus és egy irányba mutató? Mert ha igen, akkor nagy jövőt nem jósolok ...
Egyáltalán hány éves vagy?
Így a kérdésed alapján vmi ostoba huszonéves buta tyúk vagy, akinek fogalma sincs arról, hogyan működik a fogantatás, ez nem kívánságműsor ugyanis. Összeszedtél gondolom egy elvált idősebb fickót, ne adj isten, temiattad váltak el....
ha ilyen kívánságműsor lenne egyébként a gyemekáldás, akkor már lenne nekem is kisbabám, nem a negatív teszteket nézegetném 2 éve. Nekem aztán tökmindegy lenne, fiú vagy lány, ikrek vagy sem, és már egynek is örülnék. És elkeserít, hogy az ilyen idióta pi avirágoknak meg gondolom elsőre összejön, utána meg cseszik a gyerekére, mert fiú lett és nem kislányka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!