Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak egy gyereket akar. Én...

Csak egy gyereket akar. Én kettőt. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
egyedül felnőni pocsék. egyke gyerek vagyok. olyan jó lenne egy fiú és egy lány. de hajthatatlan. esetleg,hogyan lehet elérni,befolyásolni hogy ikrek legyenek?
2017. jún. 25. 23:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%

Először legyen egy. (az ikreket úgy se te befolyásolod) Utána pedig mindketten megtapasztaljátok a helyzetet, a párod lehet szeretne még egy gyereket. /Az is lehetséges, hogy te meg meggondolod magad/

Amúgy nem tudom. De ebből a pár sorból nekem olyan butának tűnsz. "fiút és lányt"-nem az a lényeg, hogy egészségesek legyenek? Meg szerinted ezt te tudod befolyásolni? Mint a hogy az ikreket? És nem erőszakolhatsz rá még egy gyereket, csak mert te ezt így tervezted! Ez a gyerkőcnek a legrosszabb...de a te álmod...

2017. jún. 25. 23:14
 2/24 A kérdező kommentje:
3van már neki. elférne tőlem is kettő nemde? nekem egy sincs.
2017. jún. 25. 23:19
 3/24 A kérdező kommentje:
butának. egyetemet végzett ember vagyok. nem vagyok buta,elhiheted. a fiú-lány meg,mert szeretném megtapasztalni mindkét oldalt.
2017. jún. 25. 23:22
 4/24 Carragher_x ***** válasza:
95%

Ja, hogy gyereket úgy vállalunk, hogy "elférne". Én kérek elnézést:D

A megoldás az, hogy beszélgettek. Pl arról, hogy miért nem akar többet. Mondjuk 3 gyerek után teljesen megértem, hogy már csak maximum egyet akar. Tudtad, hogy 3 gyereke van, amikor összejöttél vele? Tudtad. Tudtad, hogy már csak 1 gyereket akar (azt is valószínűleg csak és kizárólag miattad)? Tudtad. Akkor mit is akarsz megoldani? Semmi megoldani való nincs, elfogadni való van. Egyébként a gyereketek nem lesz egyke, lesz neki 3 féltestvére.

2017. jún. 25. 23:28
 5/24 anonim ***** válasza:
99%
Attól még, hogy jártál egyetemre lehetsz ostoba:) Azért, nem szülünk gyereket, hogy "tőlem is", meg hogy "elfér"...
2017. jún. 25. 23:34
 6/24 anonim ***** válasza:
98%
ha 3 már van neki, örülj, hogy egyáltalán egyet akar még... és ne aggódjál, majd utána megbeszélitek a folytatást
2017. jún. 25. 23:37
 7/24 anonim ***** válasza:
91%

Jaj te értelmiségi diplomás. 😂😂😂

A diploma és az intelligencia nem mindig jár együtt. Lásd a te példád. Buta, akaratos liba vagy.

2017. jún. 26. 05:41
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

A megoldás hogy nem tőle akarsz gyereket, hanem valakitől, aki nyitott a kettőre.

Vagy b verzió: megelégszel 1 gyerekkel. Az is bőven sok a részéről, hisz neki a 4.,s ha nem csak díszf. sz, hanem valódi apa, akkor 3 gyerek is bőven megteehelő anyagilag és érzelmileg is.

(Egyébként nyílván sokan vágynak vevyes párosra, de nem elvakultan, mint ahogy a kérdezőtől látszik.)

2017. jún. 26. 07:01
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Itt az utolsó jól leírta, vagy elfogadod az egy gyerkőcöt, és esetleg utána még beszélhettek róla, hátha változik a véleménye. Vagy keresel mást akitől lehet két gyereked. Ikrekre ne vágyj, mert nagyon sok kockázata van, és amúgy sem lehet befolyásolni. Sem azt, hogy lány legyen vagy fiú... Én is világ életemben kislányt szerettem volna, meg utána egy fiút. 7 év próbálkozás után végül kisfiú fogant meg és nagy valószínűséggel a második gyerkőcünk is az lesz, mert apának 3 fiútestvére van. 3 gyereket nem szeretnénk, akkor sem, ha a második is fiú lesz. Ez van... valamit valamiért :)

Ezeken a dolgokon nem lehet változtatni. Ha nagyon szereted a párod, akkor megelégszel egy babával aztán mint tudjuk később még bármi lehet. Attól függ nálad mi a fontosabb.

És hidd el, attól mert diplomád van még lehet buta felfogásod, de ezen meg lehet változtatni. Gondold át aztán dönts. Sajnos ez nem kívánság műsor... bárcsak az lenne... Minden jót!

2017. jún. 26. 07:29
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

hopp! éjjel itt volt egy tündér - a kérdező kérését teljesíti, ikreket fogant

de mert huncut tündér volt,

ötös ikrek lesznek, öt kicsi lányka

2017. jún. 26. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!