Akik fogamzásgátlót szednek, azokban nincs egy kis félelem hogy mégis terhesek lesznek mellette?
Még ha szabályosan is szedik. Vagy mindig tesztelgetnek?
Én most kezdtem a gyógyszert de olvasok itt olyanokat hogy szabályos szedés mellett is baba lett és egy ideig nem is tudtak róla mert volt vérzésük..
#8: Igen erre értettem:) De akkor annak van tünete látom.
Nagyon túlizgulom az egészet :S lehet maradnom kéne az óvszernél.
Mindenkinek zöldet adtam! Nagyon hasznos válaszokat kaptam!!
Arra figyelj, hogy pl. antibiotikum gyengiti a hatasat.
Utoljara kb. 10 evesen szedtem antibiotikumot, tehat soha nem gondoltam erre kesobb. Kaptam egy durva mellhartyagyulladast, korhazba is kerultem, es hetekig antibiotikumot kellett utana is szednem. De mivel elotte 20 eve nem szedtem antibiotikumot, eszembe nem jutott volna, hogy gyengiti a hatasat... hat de, es terhes is lettem.
Utoirat azoknak aki belekotne, hogy miert szexelek mellhartyagyulladassal: mar hetek ota jol voltam, de azert kellett a hosszu kura, hogy ne menjen a tudomre ( mar dolgoztam
Is mellette )
Sosem aggódtak, hogy terhes leszek mellette. Többször is elolvastam a tájékoztatót, és szerencsére értelmezni is tudtam, nem túl bonyolult. Mindig pontosan szedem, és figyelek rá, mikor gyengül a hatása. Több, mint két éve szedem, sose volt gond. Barátom mindig bennem megy el, nagyon jó érzés.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!