Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már itt valaki, aki nagyon rettegett attól, hogy sohasem lesz párja, és mégis lett?
Tudom, en is pont igy vagyok ezzel. Nekem se lesz mar soha, ugy erzem. Neha olyan jo lenne valaki, de neha meg van par nap, amikor orulok, hogy nincs senki az erettsegi miatt. De akkor se bannam igazan ha lenne.
Szoval nem csak te vagy igy, nyugi
19l
#1 Te miért gondolod, hogy nem lesz?
Nekem sokan mondták, hogy semmi okom rá, mert jól nézek ki, de mivel zárkózott, visszahúzódó természetű vagyok, nem egy "alfahím", nem hiszem, hogy bejönnék a lányoknak...
Én még most sem "rettegek"...
42 f.
Nekem is azt mondja mindneki, hogy csinos vagyok meg hogy ilyen intelligenssel mint en nem nagyon talalkoztak meg volt amikor valaki majdnem leesett a biciklirol mikozben engem bamult :D
De en is nagyon visszahuzodo tipus vagyok. Nem jarok el bulizni es nagyon megvalogatom a barataimat is. Ezert hiaba jon oda valaki hozzam, elkuldom. Bar azert is, mert eleg fura alakok jonnek oda hozzam. Szoval ebbol es en ilyenekkel sose fogok osszejonni, mert az mar annyira az alja, hogy azert az mar nekem sok. Értelmes es normalis emberek meg nem szoktak leszolitani. Ja es altalaban lanyokkal baratkozok. Van par fiu baratom is, de azokkal se jonnek ossze soha, mert en baratkent tudok sak rajuknezni es nem tobbkent, mert eleg fura azoknak is a kinezetuk es meg nagyon gyerekesek is. Ezert
Sose rettegtem és volt is már több komoly kapcsolatom is.
Valamiért azonban 5. éve nem megy sehogy se a komoly...
Miért?
Ki tudja.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!