Akik fogamzásgátlót szednek, azokban nincs egy kis félelem hogy mégis terhesek lesznek mellette?
Még ha szabályosan is szedik. Vagy mindig tesztelgetnek?
Én most kezdtem a gyógyszert de olvasok itt olyanokat hogy szabályos szedés mellett is baba lett és egy ideig nem is tudtak róla mert volt vérzésük..
Több mint 9 évig szedtem és nem volt semmilyen problémám. Soha életemben nem teszteltem még.
Most babát szeretnénk és azt várom mikor késik és tesztelhetek végre :)
26N
Fogamzásgátlo mellett peteérés sincs, menstruácio sem (csak menstruacio szerű vérzés)
Aki mellette teherbeesik, az nem szedi ahogy le van irva
Ne aggódj! Csak itt mondja mindenki azt,hogy amellett lett terhes. Vagy,hogy biztos mikroszkopikus lyuk volt az óvszeren...
A jobb dokik azt javasolják az első levél alatt még védekezzen az ember lánya,és várja azt is megakkor,amig elkezdődik a második levél szedése.
Nekem volt gyenge. Annyi történt, h megjött kb 14 napra az elso szemtől szamitva. Az olyan volt, hogy 3 színű volt.
Kaptam masikat. En mar egy jo ideje nem szedem de yadine-t szedtem vagy 10 evig. az sztem jo.. Vagy nekem jo volt csak nem az az olcsó kategória. Lehet azóta vannak jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!