Nagyon súlyos szociofóbiával mégis hogyan menjek holnap után emelt angol szóbelizni?
en a valeriana relax nevu bogyobol szoktam egy darabot bevenni kb haromnegyed oraval elotte, nyugodt nem leszek, de valamennyire nyugodtabb igen, illetve a csuklomra szoktam fujni a parfumomet vagy levendula illatu kremet, ha erzem, hogy jon ram a panik, az illata egy kicsit megnyugtat. Emellett, persze magadban mondogasd mar indulasnal, hogy menni fog vagy gondolj arra, hogy "laza vagy, mint a rigalanc" :D jokedvvel megis csak konnyebb. Es probalj meg figyelni, hogy maradjon nyugodt a legzesed.
A teljes nyugodtsagot vizsgan meg nem tapasztaltam, de varom a tovabbi hozzaszolasokat Neked pedig sok sikert es ird meg legyszi, hogy ment, es segitett-e valami, mert en is szobelire keszulok.
Én így toltam vizsgaidőszakokat és így érettségiztem. Túl fogod élni.
Próbálj hinni magadban. :)
"Nagyon súlyos" szocio(szociális!) fóbiát hogy hogy eddig nem kezeltetted?
Jelenleg egyet tehetsz:
a felesbedobás,meg ilyen pia dolog nem jó,mert megérződik a szesz szag,és kiraknak a fenébe(talán-talán valami erős mentolos cucc segíthet,pl.fogkrémet szétkensz utána a szádban)
Ha tudsz valakitől kérni Rivotril nevű gyógyszert,az segít(het) erre az alkalomra.2mg-ost négy felé töröd,vagy 4db 0.5mg-ost elkezded adagolni kb 1 órával a vizsga előtt,de csak egyenként,és érezni fogod,mennyire hat!
Viszont ha így sikerül,azonnal menj el pszichiáterhez,meg pszichológushoz,és kezd el kezeltetni ezt a betegséget,mert különben az egész életedet tönkre teszi!
És ne szedj semmit,ne igyál!!!
Majd az orvos utasít!
A Rivotrilt pedig csak nagyon nagyon különleges stressz esetén ajánlott,akkor is nagyon óvatosan,mert hamar rá lehet kapni,az pedig még nagyobb bajt csinál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!