Baba vagy nem? Voltam uh-n. Az orvos csak petezsákot látott 9.3*2.4mm-est. Azt mondta menjek vissza kedden, mert lehet, hogy nem él. SEGÍTSETEK, TELJESEN ÖSSZE VAGYOK TÖRVE!
Szia!
Remélem, meg lesz a babád!
Ha a tesztek egyre pozitívabbak, az csak jó!!!
Az UH-on nagyon sok múlik, az UH-ozón meg pláne! nagyon szorítok! Írj majd!
A hőm folyamatosan 37,3.
Alaphelyzetben 36,5 körül van.
Nen tudom,hogy ez jót jelent-e?
Szia!
szerintem a hőd jót jelent! Fent van, ez a lényeg!
Akkor majd jelezz, várom!!
Szia!
Sajnálom nagyon. :(
Azt tanácsolom, mindenképp nézess progeszteronszintet, nem alacsony-e, sokszor emiatt szívódik fel a baba, és akkor legközelebb kapsz pótlást!
Ne keseredj! Igazad van, új hónap, új remények!
Te most tudod, hogy képesek vagytok rá. Én még nem tartok itt: Január óta nem szedek fogamzásgátlót, és azóta nincs peteérésem. Vérzés is csak úgy, ha valamilyen gyógyszerrel megindítják. Az orvosom most vizsgálódik rajtunk (páromon is), és ha a párommal minden rendben, csak akkor ír fel clostit, amihez én nagy reményt fűzök persze, - néztem a használati útmutatójában, hogy a fog.gátló abbahagyása utáni anovulációs ciklus esetén is felírható. Csak a dokim nem akarja fölöslegsen kierőltetni a petét belőlem, mert mi van, ha a férjemnek rossz lesz az eredménye, és akkor a vakvilágba lövöldözne csak úgymond, nekem meg fogynának a clostis hónapjaim, - mert az ugye korlátolt, nem szedhetem örökké.
Úgyhogy nem egyszerű, néha rettenetesen elkeseredek, néha meg úgy tudom tartani magam, hogy csak na...
Neked minden jót és szépet kívánok, kérj alapos kivizsgálást, szedj palástfűcseppet (én most rendeltem a babatervezők otthonáról), az nagyon hatékony, és jobb csepp formában, mint teaként.
Ha az ösztrogén van túlsúlyban, mint nekem a fogigátló miatt, ezért folyamatosan megjönérzésem van, a progeszteronszintem meg egyenlő a nullával (0,29) a peteérés hiánya miatt, és ha megiszom a palástfűteát, rögtön enyhül az alhasi fájdalmam! Úgyhogy én hiszek benne...
És majd elfelejtettem, a pajzsmirigyedet mindenképp nézetsd meg, TSH, T4, T3, - nekem kiderült, hogy alulműködik, mivel az egész hormonháztartásom felborult.
Az pedig hormonpótlás nélkül vetélést okoz, vagy betegséget a babának! Mindent nézess meg! Nekem a dokim 16 hormont jelölt be a papíron első körben...
Kitartást Nektek, nézzetek csak előre, a friss méhbe nagyon szeretnek újra helyet foglalni a kis "Ajándékok"!
Puszi,
Judit
Nagyon szépen köszönöm a jótanácsokat!Megkönnyeztem,ahogy olvastam soraidat.Remélem,hogy sikerrel jártok.légy erős és kitartó,meglátod beérik a gyümölcse.Nálunk most úgy vagyunk,hogy a férjem jobban el van kenődve,mint én.Annyi enyhíti a bánatát,hogy most kapjuk a lakáshitelt és sok a rohangálni valója,meg tervezgeti a berendezést.Én addig voltam igazán ideges,amíg ki nem zárták a műtétet,de most már megnyugodtam.Van egy kis angyalkám,aki figyel ránk.Megkérem segítsen Nektek is.Mindenféle képpen kivizsgáltatom magam,nem szeretem az orvosokat,de muszály.Reménykedjünk együtt!
Írj,ha van valami híred!
Várom!
Puszi!
Berni
Köszönöm a válaszod!
...most meg én könnyeztem meg a Te soraidat...
Tartsd a Párodban a lelket, légy nagyon erős! Mondd el neki, hogy a tietek egyáltalán nem egyedi eset, sajnos, vagy esetleg mondd el neki az én helyzetemet, hogy az is milyen kilátástalan... :(
Tudom, ez mind sovány vígasz, de ha látja, hogy Te előre nézel, akkor ő is hamarabb bátrabb lesz, és nem lesz rajta olyan lelki teher a következő babánál!
Mert Nektek most csak erre szabad koncentrálnotok,-kitartani a cél érdekében!
(...mint ahogy a páromnak és nekem is...)
Nekem is nagyon fáj, mikor elveszítem a tartásomat, és sírok, sírok az egész miatt órákon át..., akkor a párom mérhetetlenül szomorú, hogy nem tud segíteni, és nekem meg annyira fáj, hogy nem tudom megajándékozni őt egy kis Élettel...
Mindenképp írni fogok ide, ha kiderül valami, és kérlek, Te is jelezz, nagyon várom!
És köszönöm, hogy szólsz az Angyalkátoknak, Őt biztosan meghallgatják, hisz annyira tiszta és ártatlan...! Számítok Őrá!!
Sok puszi és erő Neked,
Judit
Szia Judit!!
Miújság veletek??Összejött már a baba?
Remélem igen!
Nálunk sikerült!Cuki képet kaptam róla,itt 10+3hetes és 3.65cm.
Ma vagyunk 11+1hetesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!