Baba vagy nem? Voltam uh-n. Az orvos csak petezsákot látott 9.3*2.4mm-est. Azt mondta menjek vissza kedden, mert lehet, hogy nem él. SEGÍTSETEK, TELJESEN ÖSSZE VAGYOK TÖRVE!
szia!
ha eddig olyan volt a teszted, hogy a fény felé kellett tartani, és ma olyan volt, hogy az eddigi legerősebb, de még mindig nem baromi erős, akkor számomra ebből az következik, hogy a hcg-szinted növekedése nem állt meg, hanem emelkedik, és ennek a színárnyalatnak tény és való, hogy a petezsák látványa felel csak meg, nem több!
És akkor múlt héten még tényleg jó, hogy nem láttak semmit!
Szóval, ne aggódj, ott van az a baba, csak szerintem nem szeptember közepén fogant, hanem később! Majdnemhogy a köv.mensid idejében, vagy azelőtti napon... Ez lehet az ok. Nyugalom!
3. vagyok. Ha a cicifájás is egy hete van, akkor igazam lesz. :-) De majd írj, szorítok!!!
Pár hónap múlva, reméljük, már megbizonyosodik, hogy mikor fogant,majd az UH-ok alapján be fogja érni magát, ne aggódj! :-)
Olyan 13-a körül voltunk együtt szeptemberben,utána nem,mert a 3 műszak mellett nem könnyű összeegyeztetni a dolgokat.Sajna!Mert az igény meglenne a többre... :->>
Így is jók az esélyeim,Kedves 3. ??
Kedves Kérdező! Én hasonló cipőben vagyok,remélem meg tudlak nyugtatni. Nekem utolsó mensim szept.1.Peteérés szept.21.Ma voltam UH-on és a kis pöttyött láttuk. Azt írták,hogy szabályos petezsák, 3mm. Kérdeztem,hogy ez jó? Azt modták,korához képest tökéletes. És még azt is mondta,hogy ha tegnap mentem volna,ennyit se láttunk volna. Kívánom,hogy minden rendben menjen és ha van kedved,írj privibe.
Problémamentes babavárást kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!